Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Semmering - Hirschenkogel topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Kis Kovi
271 élménybeszámolót írt
271
13 éve tag
2023.01.01. 11:35
A keleti oldalon lévő 1-es pálya (mellette indul a szánkópálya is) tényleg kék, ott inkább az jelenthet problémát, hogy sok helyen nem túl széles, így ha nagyobb számban használják, akkor a kezdők mellett elsuhanó gyakorlottabb síelők miatt a (teljesen) kezdők nem érezhetik annyira komfortosan magukat.
A szintén Semmeringnél lévő Stuhleck szerintem ilyen szempontból több optimálisabb pályát tartogat, de drágább és frekventáltabb is.


Nem messze ettől a pályától található még a Schmoll lift (Steinhaus am Semmering), ahol viszont szélesebb kezdő pálya áll rendelkezésre, igaz ott "csak" csákányos lift szolgálja a pályát, viszont jelentősen olcsóbb is a bérlet.
Jelenleg 20 cm havuk van, de 800 méteren ez is szép teljesítmény, igaz 10 fokban nagyon tavaszias lehet az állapot, ami megint nem könnyíti meg a kezdők "élmény faktorát".
Sajnos még legalább egy hét, mire jobb állapotba kerülhetnek a pályák, persze addigra a többségnek újra suliba kell járnia vagy a munkahelyén megjelennie.
csekeizsolt
9 élménybeszámolót írt
9
12 éve tag
2023.01.01. 08:09
Sziasztok.
Szerintetek S. Hirschenkogelba a kék pályák mennyire kék pályák. Mert azt vettem észre, hogy sok helyen inkább az PIROS szín.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.