Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Túrasí felszerelés topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
zsoltiKaland
13 élménybeszámolót írt
13
14 éve tag
2010.02.17. 16:31
Nálam van 3 pár eladó fóka. Egyszer lettek használva egy Venediger túra alkalmával. Hossz: 170-175 cm. Colltex, frankó, még tok és védőfólia is van hozzájuk.
Ha netán érdekelne valakit: 20-828-0162
Előzmény: (robi 84922)
robi
141 élménybeszámolót írt
141
22 éve tag
2010.02.17. 14:45
foka linket kosyonom szepen!!!!

En kaptam anno az otthoniaktol hasznalt fokat, mar 5 vagy 6 eve hasznalom, de nem megyek tul surun... tehat nekem sokaig kitart a foka..
De nem volt hoza semmi rogzitot. Ugy, hogy en csinaltam. Nem nagy dolog! en drotos vallfat vagtam megfelelo hoszusagra gyurut/karikat csinaltam belole. A fokat at fuzetem es lenyomtam a ragasztos fele a ragasztos felere. a karitka a lec elejre akasztom es kesz. Ugyan ezt csinaltam egy darab mazaggal is.

A foka nem er a lecvegeig, ugyhogy nem tudtam semmivel oda rogziteni. de eddig a ragasztas elegnek bizanyult. nem jutt le soha.

Szoval tok mindegy milyen lecced van tudsz hoza valahogyna fokat rogzitenni.

A hibrid kotest en kerulnem. Vagy tura kotest, vagy telemark kotest vennek. Nekem telemark kotesem van.

Mind ket koteshez mas-mas cipo kell. tehat vagy tura cipo turakoteshez, vagy telemakrcipo telemark koteshez. Itten magyaroszagon talan koyebben es olcsobban lehet tura cipt/kotest venni hasznaltan mint telemarkosat.

Es ha palyan kivul foksz turanzni, ugye, ez a leolcsobb mert nem kell berlet, viszont nem tanacsos szonda, lapat es jelado nelkul neki indulni. ezek nagyon dragak, es javaslom egy vagy ket lavina tanfolyamban is vegyel reszt.

Nekem ezeknincsenek meg, es azert csak a palyak mellet megyek fel... pl ha a csaladdal megyunk vagy a sulival sitaborba, en felmaszok, le sielok, nekem napi egy ilyen mennet szokott lenni, ha nagyon nem faradok el, akor esetleg ket rovidebbkort tudok csinalni.... de ez ritka.

ez engem nem zavar, mert en imadom a felfele menetet!!!!

rob
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.