Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Mátraszentistván Sípark topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
maci-laci
3532 élménybeszámolót írt
3532
18 éve tag
2010.03.26. 21:18
Sokatmondó megfigyelés,de tényleg nézzünk inkább előre.
Előzmény: (Albertoka 88298)
Albertoka
11 élménybeszámolót írt
11
14 éve tag
2010.03.26. 19:43
Mil, sok szeretettel kaptál meghívót MSZI-re kb. 1 hónapja egy ötletelős sízőz eszmecserére, emlékszel?(előtte is provokáltad az élő fát).Nem jöttél el se szemtől szemben se sehogy! Félreértés ne essék szerény személyem nem érdekelt a semmilyen szinten a síparkban,csupán egy lelkes síbarát vagyok.Ezt csak a tisztánlátás kedvéért írtam le,részemről a téma lezárva,mert ha tovább olvasom a hozzászólásaidat kárt teszek a maradék egészségemben.!:-)

Hajrá Sípark !
Hajrá Mil !
Előzmény: (Mil 88293)
Mil
800 élménybeszámolót írt
800
17 éve tag
2010.03.26. 18:09
Tyihíí, de nagy feszkó lett. Peace.

Visegrád tényleg "brahiból" csinált 60 napot!
ad 1. a végén már akkor sem hóágyúztak amikor még simán megtehették volna.
ad 2. a végén két teljes hétre zárva voltak, csak hétvégén nyitottak ki. Ugyanis márciusban már kevesen gondolják, hogy lehet még síelni náluk...
Meglett volna 70 nap, ha még hóágyúztak is volna a végén, akkor még több. De nem ez a lényeg, ahogy klaci is utal rá, ők tényleg más kategória. És ahogy ők maguk is írják, nem akarnak versenyezni a "nagyokkal".

Kedves Szabmik, nem hinném, hogy mindenki hülyének néz... ha hétvégén megyek csúszni, pillanatok alatt megtelik a kocsim a fórumról és én is több autóba beülhetek...
De ha te itt kukacos almázol akkor hamar kiérdemled ezt a jelzőt. Javaslom becsüljük meg a hazai sípályákat, ahogy te is javasoltad.

Így fórumon minden sokkal provokatívabbnak hat, pedig nem kéne felkapni a vizet. Ha itt leírom, hogy MSZI előbb bezárt mint Eplény, tehát nincs kiemelkedő klímája akkor meglincselnek. Ha ugyanezt egy szemtől szembeni beszélgetésben elmondom akkor semmi különös, nem? Igen, Eplény a nagyobb hóágyúkapacitásával kompenzálja a valamivel gyengébb klímáját. De attól még nincs nagy különbség. A marketingben van óriási különbség.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.