Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2013.01.25. 09:00
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Ideális téli idő várható ezen a hét végén, éjszakánként tudunk hóágyúzni, és a ratrakolt pályák szépen ki fognak fagyni, így kiváló körülményekkel várunk minden hozzánk látogatót.
Menni fog az összes liftünk (idén már 8 db az új Doppelmayr tányérossal), így sorállás gyakorlatilag nem alakulhat ki, mindig van egy-két titkos tipp, ahol kevesebben vannak. A felső meredek rész és az erdei pálya is üzemelni fog, kb 5 cm friss hó van rajtuk, de itt a körülmények már nem ideálisak a múlt hét végi használat óta. Az erdei pálya kanyarjait be fogjuk lapátolni, síszánnal megtapossuk és új nyomvonalat is nyitunk erre a hét végére, így ez a csodálatos lesikló út variáció még jó állapotban lesz.
Figyelem! A mi jegyáraink az alsó hóágyúzott pályaszakaszokra vonatkoznak, így a felső részek üzemelése egy ingyenes plusz szolgáltatás, jelentős különbség lehet a pályák állapotában, főleg a meredek rész vonatkozásában! Kérem megértésüket!

Aki nem szereti a pörgősebb hét végét, azt várjuk még ma kedvező hétköznapi jegyárainkkal. Aki hangulatos esti sízéseinkre kíváncsi, azokat zenével és "meleg" sárga fényű lámpáinkkal várjuk pénteken és szombaton este 10-ig, egyéb napokon este 9-ig.

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.