Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2013.01.27. 08:57
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Sajnos a honlapunk egyelőre nem elérhető, dolgozunk a hiba kijavításán.

Egész éjszaka dübörögtek a hóágyúk, friss hóval borítottuk be az 1/A fő hóágyús pályánkat. Tegnap a 3/A pálya kapott friss hóréteget, a 2/A és a bébi pálya pedig nincs akkora igénybevételnek kitéve, így kiváló felületekkel várjuk a hozzánk látogatókat.

Ma szép napos idő várható, ami csak a teraszunkra vetíti jótékony hatását, a pályák nagy része árnyékos a Nagy Villám-hegynek köszönhetően, így ott olvadás nem lehet ( a hőmérőnk a terasz mögött van)
Működik az összes pályánk és felvonónk, sorok egy felvonónál sem alakultak ki tegnap, több felvonónk csak 50%-os kapacitással működött, így még nagyobb látogatottság esetén sem lehet probléma nálunk ezen a hét végén. Nyitva a snowtubing (hófánk) pályánk és lehet szánkózni a 3/B pálya mellett, illetve a pályákkal szemben a Kis Villám-hegyen is.

Újdonság!! Az új Doppelmayr tányéros felvonónk nagyon népszerű volt a családosok körében, rendkívüli kényelme és egyszerű kezelhetősége miatt, ráadásul egy új pályán lehet vele síelni (3/A), ami változatossá teszi a pályarendszerünket. Ez már a kicsiket sem emeli meg, és egyáltalán nem ránt induláskor, mint a tolókarosok, úgyhogy új fejezet indult a liftek terén is Nagyvillámon.

Működni fog a nagy tányéros liftünk is a tetőpontig, a meredek pálya felülete elég jeges az ónos eső után, de egyáltalán nem kopik, viszont az erdei pályák, főleg az új kilátó felé vezető nyom még jó állapotban van, kevésbé tapasztaltak is használhatják.

A szerpentin út havas, a Fellegvár felőli szakaszt ajánljuk megközelítésnek, mert egy esetleges megállásnál a rövidebb szerpentin úton nehéz újra elindulni.

Várunk mindenkit a gyönyörű napos Visegrádon szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.