Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2013.02.22. 09:40
Kedves sí és snowboardos barátaink!

A tegnap éjszakai hógyártás megtette áldásos hatását, és a kritikus meredekebb részei a pályáknak ismét kiváló állapotban vannak, a laposabb részek pedig jól kifagytak és a ratrakolás után egész nap jól bírták az igénybevételt. Igazi téli hangulat volt nálunk, este is jól lehetett pörögni a pályákon és ez ma sem lesz másként.

Reggelre nálunk is elkezdett havazni és még holnap is biztosan kiváló téli idő lesz nálunk, akár jelentősebb természetes hóvastagság is kialakulhat, érdemes most kilátogatni hozzánk. A síszemüveg ilyenkor ajánlott, egyébként köd nálunk nem várható, így teljes értékűen lehet hóesésben is síelni. Az utakat folyamatosan takarítjuk, de mint mindig most is elmondom, hogy a Fellegvár felé ajánlott jönni, mert aki nem tesz fel hóláncot, egy kényszerű megállás után nehezen tud újra indulni csak téli gumival. Akár az összes felvonónkat be tudjuk indítani, bárcsak még szükség lenne rá! Tehát garantáltan sorállás mentesen és kedvező hétköznapi áron lehet nálunk ma síelni egészen este 10-ig a hóágyúzott sípályákon. Az esti sízésnél beüzemeljük a 3/A felvonónkat is, igazi pörgős, hangulatos este várható, érdemes kilátogatni hozzánk még munka után is.

Szombaton még hasonlóan jó körülmények várhatók, de vasárnap már változni fog az időjárás, nálunk eső várható, így aki teheti még szombaton látogasson el hozzánk. Aki vasárnap indul el hozzánk, annak mindenképpen javaslom, hogy előtte tájékozódjon a körülményekről (https://www.visegradsipalya.hu, Mob: 20/9590213), rendkívüli helyzetben egy átmeneti bezárás sem kizárt.

Tehát kedves barátaink, újra támad a tél Visegrádon, szombat estig biztosan kiváló körülmények között lehet nálunk síelni, boardozni, érdemes kihasználni ezt a talán utolsó lehetőséget, mert a tavasz nagyon közeleg!

Várunk mindenkit továbbra is szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.