Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2014.12.30. 08:35
Lackó nagyon ügyes, kilobbizta 1-én a 11 órás kezdést, és milyen igaza van!

Kedves sí és snowboardos barátaink!

Sikeres napon és éjszakán vagyunk túl. Tegnap már 3 pályánk üzemelt(1/A, 2/A és 4), és a fődarab problémás felvonónkat is sikerült megjavítanunk, így sorállás mentes szép napot zártunk.

Az éjszaka szép hideg volt, bár a szélirány nem igazán kedvezett, de felvastagítottuk a 2/A pályát, az 1/A tetejét és a bébi pálya is kapott utánpótlást. Következő éjszaka az 1/A felső szakaszát kell erősítenünk, és kedvező szél esetén a tubing(hófánk) és a 3/A pálya behavazását is el tudjuk kezdeni, remélem lesz rá esély.

Szép téli nap ígérkezik, gyönyörű napsütéssel, összesen 5 felvonóval tudunk már üzemelni, vannak még szabad helyek a sí és snowboard iskolánkban (Az óradíjak a felvonó és pályahasználatot is tartalmazzák!), lehet még csúszkálni a szánkópályán is. A rövidebb feljáratunkon téli gumival fel lehet jönni, a kövezésünknek még van hatása. Reggel 9-től vagyunk este 9-ig nyitva, és 17 órától már kedvezményes hétköznapi árak vannak érvényben 3+1 kedvezménnyel.

31-én 9-től 16 óráig leszünk nyitva és jó hír, hogy 1-én már 11 órától nyitva lesz a pálya, hogy minél többen hódolhassanak az év első napján is szenvedélyüknek. Mi szokás szerint hóágyúzással szilveszterzünk, nekünk ez a szenvedélyünk.

Várunk mindenkit a havas Visegrádon továbbra is szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
Előzmény: (Lackó 176520)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.