Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2024.01.19. 09:20
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Itt a hidegfront, kevés hó is fog esni, éjjel frissítjük a pályákat!

Kicsit próbálkozik az enyhe idő, hogy gyengítse tél tábornok hadait, de idén rendre a tél győz. 13 napja vagyunk nyitva (tavaly összesen 10 nap volt), már 2 nagyobb havazást is megéltünk, és a java még csak most jön. Szép példája lesz az ideális téli időnek, ez a hét vége, mindenkit arra bíztatok, használja ki a lehetőséget. Oktatásra ideálisak a feltételek, 3 tudásszintben egymásra épülő pályánk, a teljesen kezdő szinttől, a haladóig, lehetőséget adnak a fejlődésre legyen az sí vagy snowboard. Az oktató gárdánk felkészült, gyakorlott, gyerekbarát edzőkből áll, mi már ősztől oktatunk gyerekcsoportokat a műanyag borítású tanpályákon, de igazán havon szeretünk tanítani. Várjuk előzetes jelentkezéseteket a +36301801771 számon.

Tehát ma is 9-21 óráig vagyunk nyitva az 1/A, 2/A, és bébi pályákkal. Működik a kölcsönző, büfé, lehet jelentkezni a síiskolába (+36301801771).

Az ország nagy részén havazik, remélem hozzánk is eljut belőle valami, hogy ne csak mini gleccserünket borítsa hótakaró, mert a téli kép, így lenne teljes. Éjjel indul a hópótlás, mi havazni fogunk, így a pályákon biztos friss hóréteg lesz.

Várunk mindenkit szeretettel!

Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.