Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szélhámos útitársjelöltek

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Sörapu.
1360 élménybeszámolót írt
1360
15 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Szélhámos útitársjelöltek
2011.02.17. 07:33
Nagyon sajnállak és át tudom érezni amit leírtál. Január végén jártam hasonló cipőben, két útitársról derült ki az indulás előtti napon, hogy nem jönnek, annak ellenére, hogy mindent leszerveztünk. Az egyik írt egy sms-t(!), hogy nem tud jönni, mert a párja megvágta a kezét, a másik még csak ennyit sem tett, egy harmadik személytől tudtam meg, hogy nem jön. Aztán amikor csak megemlítettem itt a történetet (NÉV NÉLKÜL), a drága hölgy még jól leb@szott!!! Szerencsére nekünk volt egy last minuit beugrónk, így a 7 fős apartmanban azért lettünk hatan.
Mi ebből a tanulság? Előleget kell kérni! Persze én sem teszem, mert komplikált, de ez a módja, hogy a frissen regisztrált, esetleges szélhámosokat kiszűrjük. Macskesz barátom írta a topikjában, hogy amint megemlítette az előleg fizetést, a komolytalan jelentkezők nyomban eltűntek.
Más kérdés, ha valaki időben szól, mert őt esetleg lehet még pótolni, na de hogy időt, pénzt nem kímélve szervezzük az utakat és emeberek ilyen gusztustalanul járjanak el, na ez nem mehet!
Előzmény: (mathesz 110615)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.