Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

szánkós síterep 1,5 éves babának

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Dave
209 élménybeszámolót írt
209
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: szánkós síterep 1,5 éves babának
2017.10.26. 11:48
A hangulat elkapására nekünk a legjobban Visegrád jött be. Hétköznap az ovis pálya ingyenes, amit sokszor ki is használtunk. Oviban felcsíptem őket, kimentünk Visegrádra egy órát csúszkálni, aztán sült krumplis hamburger és/vagy hotdog. Imádták a hangulatot, ahogyan azt is, hogy ott mindig van hó. :) A lényeg az volt, hogy megszeressék a havas hegyoldalt. Visegrád lehetővé teszi elérhető távon belül, hogy akár mindennap kijárjon az ember. Decathlon Trocathlon sátorban 5.000 ft-ból lett egy sícipő meg egy állatfigurás kisléc. A lécen csoszogott otthon előtte elég sokat. Hóvirág, megfordulás, stb. Így az igazi havon már ügyesebben mozgott.
Donovaly-n a funpark sem rossz, 150-200 méter kellemes kék pálya. A varázsszőnyegen csúszkálás a gyerekkel kielégítő átmenetileg. Hegyi csúszkálsára meg kapok 1-2 hétvége kimentőt, csak össze kell trombitálni pár hasonszőrű gyerekes havert. :)
Egyébként gyorsan belenőnek, 4 évesen már bírják ízületekkel a lécet, 6-7 évesen meg lesíelnek. :D A 6 éves, 10h csoportos, majd 6h privát oktatás után már igen stabilan döngetett kék/piros pályán. Kellett is vele veszekedni, hogy nem Verdákat játszunk, lehet néha kanyarodni meg fékezni is, ha már megtanult. :D
Előzmény: (szeleste 196248)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.