Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Mátraszentistván Sípark
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
A Páholy | Grand Chalet Mátra
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Mil
800 élménybeszámolót írt
800
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Mátraszentistván Sípark
2010.02.27. 14:52
Machu, én is biztos vagyok benne, hogy jót tudnánk beszélgetni, ráadásul komolyabb viták nélkül. Az ellentétes vélemények netes fórumokon mindig sokkal távolabbiaknak tűnnek, több feszkót generálnak, mint szemtől-szembe.

A mondanivalóm tulképpen annyi, hogy magatoknak okoztok kellemetlenséget azzal, hogy túl magasra teszitek a mércét. Mert sajnos nem csak a ti erőfeszítéseteken múlik, hogy eléritek-e a mércét, hanem a domborzati és éghajlati adottságokon is. Az erőfeszítéseitek előtt kalapot emelek, szó szerint ezt írtam ezen a fórumon.

Ugyanakkor a magas mérce motivál benneteket, ez jó nekünk síelőknek és én lennék a legboldogabb, ha tényleg sikerülne 1-2-3 hónap szünetmentes, viszonylag stabil minőségű szezonokat csinálnotok. Üzemszünet, komoly kompromisszumok nélkül. Nyilván az lenne a legjobb mindenkinek, ha főszezonban lutri nélkül lehetne szállást foglalni MSZI-n, mert tuti elég jó hó és elég nyitott pálya várna. Én is ezt szeretném, gondolom ti is ezt szeretnétek.

Minerelnek igaza van, tényleg örök elégedetlenkedő vagyok, de: a síterepekkel, liftekkel, hóviszonyokkal kapcsolatban szinte sosem elégedetlenkedtem még.
Mindig csak azzal elégedetlenkedtem, ahogy az emberek gondolkodnak ezekről a dolgokról... Sk témában is csak a dolgokról való gondolkodással vitatkoztam és itt is. Az igazi elégedetlenkedők, akik a sor, a lassú lift, a kövek, a jég, az olvadó hó, a havas eső stb. miatt elégedetlenkednek, na velük vitatkoztam a legjobban.

Marky megtippelte, hogy majd meghívnak. Persze nem VIP dologról van szó, egyszerűen arról, hogy ez egy szép gesztus és tényleg konfliktuskezelő hatása van.

Menni kéne, persze. Igaz, hogy estig elfoglalt vagyok, hat-hét fele szoktam indulni Visegrádra is, előbb még sosem sikerült. Meglátom, ha a hosszú pályákon tűrhető hó és elviselhető sor várható, akkor komolyan megfontolom. Igazából Eplénybe szerettem volna egy péntek délután eljutni még ebben a szezonban, mert ott még nem voltam. Ha most péntek nem, de vmikor máskor megyek, akkor majd írok egy privát üzenetet Machunak.

Amúgy nem inkognitóban nyomom a fórumozást, ezt senki sem mondhatja.
Szerintem bárki régebbi fórumozó egy-két telefonnal megtudhatná a teljes nevem és a telefonszámom, annyi emberrel csúsztam már együtt. És nekem is van fent arcképes fényképem.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.