Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Lackenhof am Ötscher
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Hotel Ötscherblick - igényes pályaszállás Lackenhof síterepénél
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
kovitomi
92 élménybeszámolót írt
92
16 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Lackenhof am Ötscher
2024.01.27. 18:29
Kétnapos, január végi sízésünk céljául a közeli Lackenhof síterepét választottuk. Sajnos az időjárás jól kiszúrt velünk, mert meleg szél, eső és szélvihar, majd szél és köd igyekezett kedvünket szegni.
A rossz körülmények ellenére a pályák egészen jól tartották magukat, este-reggel jártak a ratrakok. A kék pályák szélesek, tényleg kékek, végig fenyőerdőben vezetnek le a völgybe. Online jegyet vettünk ami 15%-al olcsóbb, mint ha a pénztárban vettük volna meg. Sorbanállás nélkül róttuk a köröket az alsó pályákon, mert a nagy szél miatt sem a kis Ötscherre sem a nagyra nem tudtunk feljutni. Mindkét napon álltak a felső liftek.
A síterep családias hangulata mégis megfogott minket, nincs nagy nyüzsgés, este zárás után csendes minden, még autó forgalom is alig volt.
Mint ahogy családias volt a hangulat szállásunkon is. A sihun is hirdető Panoráma Panzióban foglaltunk szobát félpanzióval. A szállás tiszta, az ellátás kiváló, a csapolt házisör íze semmihez sem fogható. A második napon rommá ázott síruháinkat azonnal szárítógépbe tették, fél óra múlva csont szárazon és jó melegen kaptuk vissza. Köszönjük szépen!
Biztosan visszamegyünk, hiszen a síterep nagy részét nem sikerült bejárni és Lackenhof közelsége miatt akár egy hétvégi síre is alkalmas.
20240125-121028.jpg
IMG-20240125-080658.jpg
IMG-20240125-125416.jpg
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.