Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Nagy-Hideg-hegy
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
BáTaBá
14 élménybeszámolót írt
14
16 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Nagy-Hideg-hegy
2009.02.22. 18:55
Három év után újra!

Mi tegnap 21. én voltunk Nagy Hideg-hegyen. Mindennel meg voltunk elégedve. Gyönyörű a környezet és jó a szervezés. Finom a forralt bor. Jó fejek a liftesek főleg a rasztahajú. A pályák nekünk nagyon jók voltak. Már igazán várom a nagy északi felvonó elkészülését!

Őszintén megvallva, néhány éve mondtam szépeket mikor arról értesültem , hogy lebontották a kedvenc pályám felvonóját. A tegnapi nap azonban megnyugtatott. Láttam, hogy egy igazán magas színvonalú beruházás vette kezdetét. Az elkészült liftek korszerűek és látszik, hogy hosszútávon fogják szolgálni a síelőket. Biztattak a liftkezelők, hogy jövőre a nagy északi is elkészül és ennek már láttam is jeleit.

Mivel tudom, hogy egy tulajdonosa van az Aranykapunak és a Turistaháznak, így arról is írok néhány sort. Én nem vagyok vadász de egy ilyen erdei környezetben számomra természetes volt, hogy Trófeásnak hívnak egy éttermet. Szerettem a fapados feddett kiülőt és az étterem hangulatát. Nagyon finom volt a csülökpörkölt, a babgulyás, a palacsinta. Műanyag székek és ilyen hangulatú hely bárhol van az országban. Azt a stílusú zenét pedig nagyon nem kellene erőltetni.(tavaly tavasz)Inkább hallgatom a madarakat és a patak csobogását.
Az étteremmel kapcsolatban még annyit, hogy megoldódott egy régi problémám: hol hagyjam az autómat, ha fent szeretnék aludni a Turistaházban. Jó ötlet, hogy leparkolhatok a "Trófeás" zárt udvarán. Így biztosan több éjszakát fogok eltölteni Nagy Hideg-hegyen.

Köszönet a szép napért! Kovács Bálint
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.