Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Tanácskérés

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
holotron9323
75 élménybeszámolót írt
75
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Tanácskérés
2006.11.14. 17:10
Nemtudom hogy megtartsam e a gepidát, de egyre inkább azon gondolkodok hogy ne. Ebbe a skioutletbe a weblap szerint már 40-50 körül elég ütős lécek vannak kötéssel, persze más kérdés hogy a valóságban van e akkora választék, mert a számtekkben tapasztaltam már hogy az árlista nem mindig fedi a valóságot.
Nem tudom mennyiért lehet elpasszolni a gepidát de 5-10K-t biztos bukok rajta. Az is igaz ha megtartom és normálisan akarom használni akkor kell rá egy carving kötés, és akkor a léccel együtt az már 40be van nekem, holott ha erre dobok egy tizest akkor jó léc+kötés kijön belőle.
Feltételezve hogy a Tyr650-re nincs kötésemelő, rátetetem simán, és bevállalom a rizikót a pályán. Milyen következménnyel jár carving lécet kötésemelő nélkül használni? Mert ez a gepida csak akkor érné meg anyagilag ha a régi kötést áttetetem rá.
Jó mondjuk ha valamennyire síelhető is így, ez a low level léc tartogathat még meglepetéseket nem? Irányíthatóság, stb. Szóval én hajlok rá hogy akár azon az áron is veszek egy új lécet hogy eladom a számítógépemet, az öcsémnek is van, úgyhogy a netezéssel nem lesz gond. A használtak valahogy nem fekszenek nekem, lehet egy olyan belső törés amit sehogysem lehet észrevenni, csak amikor kiesik a lábam alól.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.