Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Derékfájás

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
dhVanczi
36 élménybeszámolót írt
36
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Derékfájás
2008.12.12. 22:25
Sziastok!
Nos nekem ezzel az aktivon krémmel személyes tapasztalataim is vannak. 17 éves profi röpladázó vagyok és kb 2 éve használom ezt a krémet hébe hóba, de volt mikor egy rendeses 1-hetes kúrát végigcsináltam és azt kell hogy mondjam nem sok hatása volt. Nekem a térdfájás az mindennapos minden edzés végén bedagad és mikor jobban fáj be szoktam kenni vlamivel, de őszintén szólva tök mindegy hogy mit használok( flector, fastum egyebek) nem nagyon van hatásuk.nemrég Apukámnak volt egy ujjsérülése és azal járt ultrahangos kezelésre, ahol flectorral bekenték előtte és úgy a kezelés, szóval az ottani specialista mondta azt hogy ezeknek a krémeknek semmi hatásuk nincs szinte, ha csak úgy a bőrre kenjük, azt valahogy be is kéne juttatni, erre jó az ultrahang.
Tehát lehet ezekben hinni meg várni a csodát de ne nagyon éljük bele magunkat hatásos kezelésbe!

én eddig 1 olyan krémet használtam aminek tényleg érezni a hatását, és ez a Ben Gay. ezen belűlis a zöld, ami elvileg ilyen izom/iületlazító hatású ezáltal csökkenti a fájdalmet( ez egy telsesen más összetételű krém, az előző 3-hoz képest,ami tulajdonképen ugyanaz) és tényleg hatásos. egyből érezni a külömbséget és azt tényleg megéri használni! én mindíg edzés előtt szoktam bekeni a fájó részt és így kb 50-60%-al csökken a fájdalom.

A legjobb amit tehetsz a derekaddal az viszont a kondizás. sok törsz és derékerősítő gyakorlatot kell végezni ami garantálja a magasfokú ellenálóságot. Erről van 2 nagyon jó cikk a teszoszteron.hu -n szerintem érdemes elolvasni.
http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_01_77_bue_207_nagy_teljesitmenyu_torzs_edzes.php
http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_01_71_xtr_547_a_felhomoritas.php

Jó törzserősítést és egészséges sportolást mindenkinek!!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.