Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Fórum fejlesztés, portál újdonságok

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
RM
873 élménybeszámolót írt
873
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Fórum fejlesztés, portál újdonságok
2009.02.05. 22:51
Sziasztok, azt akarom kerdezni, hogy mar a forumban nem lehetne azt jelezni a felhasznalo neve mellett, hogy eddig hany hozzaszolasa volt? Tudom csak egy kattintas ... De ezek az elso hozzaszolasok, hogy "csak ide menj mert ez a szallas ilyen/jo olyan jo...", esetleg az ellenkezoje, hogy "ide aztan semmikeppen, de pl. a melletelevoben minden sokkal szuperebb...". Szamomra, ha mar tobb hozzaszolasa volt elotte a felhasznalonak, akkor hitelesebb az informacio. De igy, ki tudja. Vagy onreklam vagy nem ... Vagy a konkurencia lejaratasa/vagy nem ... Szoval szerintem ezert lenne jo egybol latni, hogy milyen "hozzaszolas multja" van a bekuldonek.

Jelen pillanatban pl.:
1. Buddha - Lackenhof - elso hozzaszolasban isteniti azt a helyet, amit elotte paran "lehuztak". Bar aki kezdte (affetta) annak is ez volt az elso hozzaszolasa.
2. Hova utazzak? Tippeket várok! - CSIRKO57 - o "csak" azt szerette volna megosztani velunk, hogy mindenkeppen abba a Berghotel Landgut Plannerhof-ba menjek, aminek mar van egy kulon topikja nem csak pozitiv hozzaszolasokkal ...
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.