Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
The SetUp Shop Snowboard tudás: profi
11 éves | Győr | 10 éve tag
INFÓK
SÍTEREP ÉRTÉKELÉSEK
FOTÓALBUMOK
Bemutatkozás
Cégünket 2012 novemberében alapítottuk azzal az elhatározással, hogy egy deszkasportokra specializálódott szaküzletet hozzunk létre. Az évszakból adódóan snowboarddal indultunk, később a kínálat bővült a gördeszkákkal, longboardokkal, cruiserekkel, majd 2014 tavaszán megtettük első lépéseinket a wakeboard irányába.

Feltett szándékunk a fenti sportágak népszerűsítése is, és bízunk benne, hogy elkötelezettségünk és a sportok iránti rajongásunk rányomja bélyegét a munkánkra, ezáltal egyre több érdeklődő tisztel meg bennünket bizalmával, és látogat el hozzánk, vagy vesz részt az általunk szervezett/támogatott eseményeken.

Kínálatunkban megtalálhatóak komplett deszkák, alkatrészek/tartozékok, valamint az adott sportokhoz tartozó életstílus jellemző kiegészítői: cipők, sapkák, napszemüvegek, fej- és fülhallgatók, akciókamerák.

Üzletünk neve magára a sporteszközre utal: az, hogy ki milyen lapot/kötést/felfüggesztést/kereket használ, vagy milyen beállításokat favorizál, sokat elárul magáról a riderről. Ezen felül mindenki számára egyértelművé akartuk tenni, hogy bár üzletünk kínálata folyamatosan bővül több irányba is, mi elsősorban deszka szaküzlet vagyunk, és az is kívánunk maradni.
Adataim
Név the Setup Shop Regisztrált 2013.11.12.
Életkor 11 éves Lakóhely Győr
Snowboard tudás Profi Foglalkozás snowboard szaküzlet, szerviz, kölcsönző
Síterep értékelések
The SetUp Shop az alábbi 10 síterepet értékelte
Fotóalbumok (2)
The SetUp Shop az alábbi 2 fotóalbumot töltötte fel
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.