Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A Vredestein további három évig szponzorálja az Alpesi Sí Világkupát

2023.09.26. sielok.hu

Az Apollo Tyres új, három évre szóló szerződést írt alá az FIS Alpesi Sí Világkupa szponzorálásával kapcsolatban, így a legkiválóbb alpesi síelőket felvonultató, évente megrendezésre kerülő esemény remek lehetőséget kínál a Vredestein díjnyertes téli és négyévszakos prémium gumiabroncsainak népszerűsítésére.
A minden évben megrendezett FIS Alpesi Sí Világkupát sokan a téli olimpián kívül az első számú alpesi síversenyként tartják számon. Az október és március között megrendezett FIS Alpesi Sí Világkupa legendás lejtőkön kerül majd lebonyolításra, főként európai és észak-amerikai helyszíneken.

A 2023/24-es évad során a Vredestein márkajelzései 26 versenyen lesznek láthatók, több helyen feltüntetve. Így például a márkajelzések megjelennek majd a rajtvonalnál, az útvonal mentén, a felvonónál, a célnál, vagy akár az összes rajtszámon, az adott eseménytől függően.

A megállapodás megkötéséről az Infront, a FIS Alpesi Sí Világkupa hosszú távú marketingpartnere gondoskodott.

Benoit Rivallant, az Apollo Tyres elnök-vezérigazgatója így fogalmazott: „Komoly sikereket hozott a számunkra a márkánk olyan népszerű nemzetközi sportplatformokon való népszerűsítése, mint a Premier League labdarúgó-bajnokság és a 20km de Paris futóesemény. Ez az új partneri megállapodás – amely a síeseményeken és kapcsolódó tevékenységekben való részvétellel kapcsolatos bővebb stratégiánk része – újabb értékes lehetőségeket biztosít számunkra, hogy felhívjuk magunkra az olyan igényes járművezetők figyelmét, akik nagyra becsülik az olyan prémium minőségű termékeket, amelyek minden környezetben kiválóan teljesítenek.”

Az elsőként 1908-ban, Hollandiában megjelent prémium Vredestein gumiabroncsok híresek a minőségükről és innovatív kialakításukról, valamint rendkívüli népszerűségre tettek szert a négyévszakos és téli szegmensekben. A márka a négyévszakos gumiabroncsok úttörője volt az 1990-es években, és továbbra is a szegmens éllovasának számít. Az Apollo Tyres 2022 decemberében bemutatta Európa első, kimondottan elektromos járművekhez készült gumiabroncsát, a Quatrac Pro EV-t. A gumiabroncs a korábbi négyévszakos termékek sikerére épít, és számos olyan új jellemzővel bír, amelyeknek köszönhetően megbirkózik a modern elektromos járművekre jellemző nagyobb nyomatékkal és járműtömeggel.

A díjnyertes Vredestein Wintrac és Wintrac Pro téli gumiabroncsok minden időjárási körülmény esetén remekül teljesítenek, lenyűgöző kezelhetőséget és fékezési teljesítményt biztosítva havas és jeges úton is. Az Európában tervezett és gyártott gumiabroncsok fejlett keverékkel és futófelület-mintázattal rendelkeznek, amelyek a legnagyobb kihívást jelentő körülmények között is a lehető legjobb tapadást biztosítják.
Az Apollo Tyres Ltd vállalatról
Az Apollo Tyres Ltd egy nemzetközi gumiabroncsgyártó, és a vezető abroncsmárka Indiában. A vállalat több gyártóüzemmel rendelkezik Indiában, valamint egy-egy üzeme található Hollandiában és Magyarországon. A vállalat két globális márkanéven értékesíti termékeit: Apollo és Vredestein. A termékek több mint 100 országban érhetők el elismert, exkluzív és több terméket forgalmazó ellátóközpontok kiterjedt hálózatán keresztül.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.