Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

B-A-Z Megye Nyílt Alpesi Sí Bajnokság

2009.02.18. 2009.02.19. | frissítve: 2009.02.19.

B-A-Z Megye Nyílt Alpesi Sí Bajnokság A tartósnak ígérkező hideget és az egyre gyűlő havat kihasználva a BAZ Megyei Sí Szövetség a Bánkút Sí Klub segítségével a következő hétvégén megrendezi az idei megyei alpesi síbajnokságot.
A már évek óta kialakult szokás szerint, ez a verseny egyszerre szolgálja a minőségi és a tömegsport céljait, hiszen az igazolt versenyzők mellett, az amatőrök is rajthoz állhatnak azonos feltételek mellett. A rendezők társadalmi munkában biztosítják - nevezési díjaktól is eltekintve - a részvételt a szombati (február 21.) műlesikló és a vasárnapi óriásműlesikló versenyszámokban. Nevezni a Bánkút Sí Klub weblapján szereplő kiírás szerint előzetesen, illetve a helyszínen 9:30-ig lehet.

Program:
  • Műlesiklás, 2009.02.21. szombat 11 óra, áttűzés után: 2. futam
  • Óriásműlesiklás, 2009.02.22. vasárnap 10 óra, áttűzés után: 2. futam
Helyszín: Bánkúti Síközpont, 1-es pálya
Rendező: B.A.Z. Megyei Sí Szövetség, Versenyigazgató: Dr. Kékesi Tamás
Technikai támogató: Bánkút Sí Klub
Korcsoportok:
  • 2002- Általános Mini
Nemenként:
  • 2000-2001 Gyermek I
  • 1998-1999 Gyermek II
  • 1996–1997 Serdülő I
  • 1994–1995 Serdülő II
  • 1989–1993 Ifi
  • 1988– Felnőtt
Egy korcsoport legalább két induló versenyző esetén érvényes. Ennek hiányában a következő magasabb korcsoportba lehet felnevezni.
Díjazás: kupa, érem-, és oklevél. Az abszolút versenyt külön is értékeljük. Amatőrök és igazolt versenyzők értékelésében nincs megkülönböztetés.
Előzetes nevezés: elektronikus formában legkésőbb 2009. 02. 20. (péntek) 20:00 óráig a tomkekesi@gmail.com címre kérjük elküldeni. Pótnevezést a helyszínen, a verseny indítása előtt reggel 9:30-ig elfogadunk a síház melegedőjében. A kategóriákon belüli rajtsorrend megállapításához az előzetes nevezés, valamint a MSíSz hivatalos rangsora az irányadó. A rendezéssel kapcsolatos érdeklődés a 06 20/5669566 telefonszámon. Nevezési díj nincs. A részvétel feltétele a Magyar Sí Szövetség szabályainak betartása, valamint a baleseti és vagyonbiztonsági felelősség vállalása.
A versenybíróság döntéseivel szemben a verseny lezárása előtt lehet írásban óvást emelni a versenybíróság elnökénél. A rajtszám helyszíni visszaszolgáltatása minden résztvevő kötelessége, melyet 3000 Ft/ db ellenértékdíj terhel. A versenyrendezés és pálya-előkészítés technikai feltételeit a Bánkút Síklub biztosítja, valamint a résztvevő versenyzők versenypálya mentén történő feljuttatásához kedvezményes (1500 Ft/versenynap) "diákjegy" megváltását teszi lehetővé. A rendezést és a lebonyolítást a BAZSíSz és a Bánkút SK Versenyszakosztály önkéntesei végzik.

A technikai lehetőségek korlátozottsága miatt, a hó minősége erősen függhet az aktuális időjárási viszonyoktól. Ezért célszerű közvetlenül a verseny előtt informálódni (www.bankut.hu illetve http://ski-miskolc.mlap.hu, illetve fenti telefonszám), és ennek megfelelő felszerelést használni. A rendezőség az esetleges programváltozás jogát fenntartja, ezzel kapcsolatos sürgős információkat a MSíSz címlistáján szereplő alpesi versenyszakosztályok e-mail címére, illetve a nevezésben megadott elérhetőségekre továbbítunk legkésőbb az előzetes nevezési határidő lezárásáig. Minden résztvevőt és érdeklődőt szeretettel várunk.

Dr. Kékesi Tamás sk. - A BAZSíSz elnöke
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.