Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Eger város 5. síbajnoksága Zdiarban

2012.03.05.

Eger város 5. síbajnoksága Zdiarban Ötödik alkalommal rendezte meg Eger városa Szlovákiában a városi síbajnokságot. Ezúttal több mint háromszáz egri utazott ki három napra a festői szépségű Zdiarba, ahol ideális pályák és gyönyörű napos idő fogadta a síelőket.
A versenyen végül 108-an indultak az ötévestől a hatvanéves korig. Összesen 12 korcsoportban osztottak ki érmeket a részvevőknek. Külön díjazták a jelmezes síelőket.

Eredmények

Férfiak:
  • 1. Mayer Attila
  • 2. Petrovai Márton
  • 3. Hornyák Vince
Nők:
  • 1. Fejes Réka
  • 2. Vojtkó Vera
  • 3. Fejes Adrian

Értékelések:

Rázsi Botond alpolgármester: "Ždiar polgármestere, Paul Bekeš, és a terepet jól ismerő egri szervező csapat közös ajánlása alapján esett a választás az új helyszínre, amely egyszerre jelentette Ždiar falut és a Bachledova Dolina sípályáit. Már az előkészítő találkozások, tárgyalások is sokat ígérő légkörben zajlottak. A szlovák partner egyrészt kiváló ajánlattal szolgált a vendéglátás, a sí szolgáltatások és a verseny lebonyolítását illetően, másrészt minden kérésünkre nagyon pozitív hozzáállással, rugalmassággal reagált. Mindez nemcsak ígéret maradt, a három nap minden mozzanata az előzetesen megbeszéltek szerint zajlott. Jó döntésnek bizonyult tehát a helyszínváltás, mindenki nagyon elégedett volt a hétvégével, úgy gondolom, hogy ragaszkodni fogunk ehhez a helyhez.
A két települési önkormányzaton túl számos egri vállalkozás támogatta az V. Eger Városi Síbajnokságot, köszönet illeti őket, hiszen nélkülük ez a rendezvény ilyen sikeresen nem lett volna megszervezhető."
Májer Attila abszolút győztes:
"Sokat szoktam síelni, idén nem sikerült készülnöm, csak egy napot csúsztam ezelőtt, de bíztam a jó eredményben. A pálya szombat délelőtt elég jeges és kemény volt, de a lécem jól fel volt készítve, aránylag jó időt mentem. Sok helyen síeltem már, Ždiar is kellemes és hóbiztos hely még így márciusban is, igyekeztem bejárni minden pályát. 4-5 éves korom óta síelek, hobbiszinten űzöm ezt a sportágat, és ha már ilyen szép eredményt sikerült elérnem, jövőre is szeretnék ellátogatni a városi bajnokságra."
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
Szállástippek
Strachan Wellness Panzió
Gorál stílusban épült panzió különböző méretű szobákkal, saját étteremmel Zdiar központi részén, 50 méterre a Strachan sípályáktól és 6 km-re Bachledkától. Wellness: pezsgőfürdő, szaunák, pihenőterem, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Grand Hotel Bachledka csillagcsillagcsillagcsillag
Exkluzív hotel közvetlenül Bachledka sípályáinál, Zdiar (7 km) és Tátralomnic (15 km) közelében. Egyedi szobák szép panorámával, étterem, tematikus vacsorák, wellness részleg medencével és ötféle szaunával.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.