Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A Szőllős testvérek újabb sikerei Ausztriában

2008.12.31.

Szőllős Barnabás (10) és Szőllős Benjámin (12) második szezonjukat kezdték meg a muraui sí tagozatos iskolában. Novembertől áprilisig itt járnak iskolába és vesznek részt a sí edzéseken.
A gyerekek anyanyelvi szinten beszélik már a német nyelvet így nem csak a sípályán, de az iskolában is kiemelkedő eredményeket érnek el.

A 2008/2009-es szezonban a Magyar Válogatott mellett már a Mura völgyi területi válogatott csapatban is szerepelnek.

Az elmúlt években Barnabás és Benjámin is ötször tudta megvédeni a Magyar Kupa győztese címet, de ebben az évben nehezebb kihívás előtt állnak. Az Osztrák Sí Szövetség által szervezett Murau környéki kupasorozatban vesznek részt illetve a stájerországi válogató versenyeken. Ezen kívül Benjámin a Magyar Válogatott tagjaként már a nemzetközi versenyeken is indulhat.

A Bezirks kupa egy nyolc versenyből álló sorozat általában száz feletti indulóval, ez korcsoportonként 30 versenyzőt jelent. A sorozat három szlalom, kettő óriás, egy szuper óriás, egy pontozásos technikai és egy kombinációs versenyből áll. A versenyeket különböző helyeken rendezik: Kreischberg, Lachtal, Grebenzen stb. A kupa sorozatban a harmadik verseny után egy második egy negyedik és egy bravúros győzelem után Barnabás átvehette a kupa vezetőnek járó sárga rajtszámot! Benjámin az első versenyen csúnyán bukott, de szerencsére nem sérült meg és néhány nappal később megnyerte első kupa versenyét. Majd következett egy nagyon szoros versenyben elért negyedik hely, 7 század másodperccel maradva le a dobogóról. De így is a harmadik helyen áll a kupasorozatban!

További eredmények és képes beszámolók a www.ski.nivelco.com címen.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK
Szállástippek
Apartmenthaus Esther
A családias apartmanház Ramingstein 1.000 fős kis településén nyugodt környezetben 4 db különálló apartmannal várja vendégeit. Saját konyha, sítároló, infraszauna, WiFi, parkoló szintén megtalálható a házban.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Kirschbaum Apartmanház
6 db felújított apartman Murau központjában, Kreischberg síterepétől 7 km-re. Minden szinten jól felszerelt, közös konyhával, saját utcai parkolóval. Ingyenes WiFi a házban.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Alpenblick Kreischberg csillagcsillagcsillagcsillag
Felújított, 4 csillagos szálloda, kb. 600 m-re a kreischbergi kabinos lifttől, félpanziós ellátással. Wellness részleg bel-és kültéri (fűtött) medencével, szaunákkal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.