Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Havas röplabda bajnokság Obertauernben

2012.02.27.

A hatodik Snowvolley-Event, vagyis a havas röplabda bajnokság március 24-én kerül megrendezésre Obertauern síterepén. A meccseket 2007 óta rendezik meg a Hochalmon. Idén eredetileg már februárban lett volna a rendezvény, időjárási problémák miatt halasztották el - így még van időnk felkészülni rá!
Nyári hangulat egy sípályán? Obertauernben ez már nem probléma! Az eredetileg február 25-ére tervezett eseményt ugyan el kellett halasztani havazás miatt, de március 24-én a strandröplabda Mekkájává fog változni a Hochalm.

Összefoglaló videó a 2010-es bajnokságról
A szuper hangulat garantált: a tökéletes strandröpi érzést a helyi csinos táncos lányok fogják biztosítani!

Március végén Obertauern még teljesen hóbiztos terepnek mondható, úgyhogy készüljünk egy igazán emlékezetes, sporttal teli hétvégére síléccel, röplabdával és persze naptejjel!
KOMMENTEK

Szállástippek
Freja apartmanok
Modern, 2-3 hálószobás, 4-7 fős apartmanok Obertauernben, 400 méterre a legközelebbi lifttől és sípályától. Szolgáltatások: teremgarázs, wifi, sítároló.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Obertauern Alps
Otthonosan berendezett, 1-2 hálószobás, 2-6 fős apartmanok Obertauernben, 400 méterre a legközelebbi lifttől és sípályától. Szolgáltatások: szauna, teremgarázs, wifi, sítároló.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Lüftenegger hétvégi ház
Hangulatos, 8 szobás házikó Mauterndorf központjában kétágyas és egyágyas szobákkal, közös étkezővel. Obertauern, Grosseck, Katschberg és Fanningberg síterepei gépkocsival pár percre találhatóak.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.