Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Snowattack 2023: újra szabadon élvezhettük a fesztivált!

2023.01.30. Molnár Mátyás

A Snowattack ismét Les 2 Alpes sífalujában szervezte havas fesztiválját. Idén végre covid korlátozások nélkül élvezhettük a hegyi programokat, ami megdobta kicsit a bulizás minőségét is.
Pano Bar - Les 2 Alpes
Pano Bar - Les 2 Alpes
A tavalyihoz hasonlóan délutánonként egy 2000 méter feletti hüttében, a Pano barban lehetett hallgatni kül- és belföldi előadók szettjeit. Ezúttal visszatért a nagy színpad is, ahol esténként a fő fellépők zenéire lehetett fesztiválozni. Utána különböző helyi bárokban lehetett folytatni az éjszakát.
Idén szerencsésebben alakult a hóhelyzet, mert pár nappal az esemény előtt voltak kisebb havazások. Az időjárás az eddigi legcsodálatosabb volt, felhőinverzió alakult ki az első pár napban. Ezután végig a gomolygó ködtenger felett csúsztunk szikrázó napsütésben. Freeride szempontjából kicsit kutatni kellett a jó helyeket, mert a hó sajnos sok helyen lefújt és jeges volt, de ebből is kihoztuk a maximumot.
Programokat illetőleg idén is volt bikinis lecsúszás, gleccser piknik valamint sörpong, hóember építés, sup csúszás stb. Viszont sajnos a freestyle versenytől és az airbag ugrásoktól el kellett búcsúznunk, amit mi kicsit sajnálunk.

Cserébe viszont kárpótolt pár újdonság, például egyik nap átutaztunk Alpe d’Huez óriási síterepére. Kipróbáltuk Európa leghosszabb és legmeredekebb fekete pályáját is. Érdekes liftmegoldásokkal találkoztunk, az infrastruktúrára semmi panasz nem lehet ezeken a terepeken.
Összességében - mint mindig - nagyon élveztük a csúszás-buli kombót és élményekben gazdag időt töltöttünk el a Snowattack pörgős hangulatában és a rengeteg jó fej ember társaságában. Jövünk a videóval is:
Videó: Molnár Matyi
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.