Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ingyenes tavaszi futóesemények

2024.04.15. sielok.hu

A síelésre való felkészülést időben kell elkezdeni! Nem elég egy-két térdhajlítást elvégezni egy héttel a tervezett síút előtt. Ahhoz, hogy bírjuk az iramot és akár hosszabb távolságokat is tudjunk majd csúszni, érdemes folyamatosan karbantartani nemcsak a léceinket, hanem saját testünket is! A megfelelő állóképesség megszerzéséhez a legjobb mozgásforma a futás.
Mutatunk két ingyenes tavaszi eseményt azok számára akik komolyan gondolják a felkészülést és esetleg azoknak is, akik most vágnának bele.

Futókörök napja - 2024. április 27.

Április 27-én (szombaton) az ország 20 különböző pontján lehet birtokba venni az Aktív Magyarországért felelős Államtitkárság támogatásával és a Szabadidősport-eseményszervezők Országos Szövetségének (SZEOSZ) szakmai koordinálásával elkészült rekortán borítású futóköröket.

Az eseményen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amelyet április elsejétől, a „futó” bolondok napjától online, illetve az esemény napján, az egyes helyszíneken, a verseny ideje alatt lehet megtenni.

A megtett köröket időmérő chipek segítségével fogják mérni a szervezők, a legtöbbet futó egyéni teljesítők pedig értékes sportszervásárlási utalványban részesülnek.

A Futókörök Napja az Ötpróba szabadidősport program hivatalos pontszerző állomása!

Előregisztráció, helyszínek, versenykiírás és bővebb információ: futokoroknapja.hu

20 év - 20 km EU-s futás - 2024. május 12.

Magyarország európai uniós csatlakozásának 20. évfordulója alkalmából ismét különleges, ingyenes, 20 kilométeres futást szerveznek Budapesten.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

A rajt, a cél és az eredményhirdetés a Szabadság téren, az Európa-napi fesztivál helyszínén lesz 2024. május 12-én, vasárnap.
  • Gyülekező és bemelegítés: 9:30-tól
  • Rajt: 10 órakor
  • Helyszín: Szabadság tér (rajt – cél)
  • Táv: egyénileg 20 km, váltóban 3×6,7 km (váltózóna: a Nádor utca, a Zoltán utca és a Steindl Imre utca közötti szakasz)
A 20 kilométeres távot egyénileg (3 kör), 2 (2×1 + 1 kör) vagy 3 fős váltófutásban (3×1 kör) lehet teljesíteni. Átversenyzés lehetséges: a váltók első tagjai a váltás után továbbfuthatnak, és teljesíthetik a második és harmadik kört is. Az ő eredményüket az egyéni indulók között is értékelik, amennyiben rendelkeznek egyéni nevezéssel is.

Minden célba érkező egy egyedülálló emléket, Magyarország húszéves EU-tagságát szimbolizáló érmet kap. A versenyt követően 15 értékes tombolatárgyat is kisorsolnak a befutók között.

2024-ben ünnepeljük a 20. évfordulóját annak, hogy Magyarország az Európai Unió tagjává vált. Ezért idén a verseny útvonala mentén 20 európai uniós támogatásból megvalósult emblematikus fejlesztés képét helyezik el, egyet-egyet az ország 19 vármegyéjéből és a fővárosból.

Online nevezési lehetőség a létszám beteltéig, illetve 2024. május 6. 17 óráig: nevezés a 20 év - 20 km futóversenyre
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.