Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Naturelle Outdoor Egyesület: központban a freeride

2010.01.06. 2012.12.01. | frissítve: 2012.12.01.

A természet és a sport szeretetére épülő közösség hívta életre a Naturelle Outdoor Közhasznú Sportegyesületet. Fő célja a vadvízi evezés, a freeride sí/snowboard és egyéb természet közeli, szabad stílusú sportok népszerűsítése. Az egyesület 2005-ben rendezte meg először a Naturelle Freeride Tourt.
A Naturelle Outdoor egyesület két alapítója, Göncz Gáspár és Jávor Zoltán. Mindketten síkvízi kajakosként kezdték sportolói pályafutásukat. A síkvízi kajak után jött a rafting, a waveski, a szlalom kajak, a freeride sí és a snowboard. A két sportolót a természet szeretete és tisztelete inspirálta és hamarosan maguk köré gyűjtöttek rengeteg hasonlóan gondolkodó fiatalt.

Az évek során a Naturelle példamutató és úttörő közösséggé nőtte ki magát. Magába tömöríti a legértékesebb snowboard táborok szervezőit, oktatóit és teret biztosít nem csak a profi sportolóknak, hanem a tökéletes és biztonságos körülmények között tanulni vágyó téli sport szerelmeseknek.

Az egyesület 2005-ben rendezte meg először a Naturelle Freeride Tour-t, azt a versenyt, ahol a vállalkozó szelleműek először kóstolhattak bele a szervezett freeride csúszásba. Itt biztonságban próbálhattak ki valami újat, távol a tömegtől, ott ahol a természet az úr. A rendezvény nem csak a sport szemszögéből szabad stílusú, a szabadság életérzése áthatja az esti bulikat és a Naturelle által nyújtott egyéb szolgáltatásokat is.

A különleges élmény évről-évre, szájról, szájra terjedt, hiszen a résztvevők kitörölhetetlen élményekkel gazdagodtak. A lenyűgöző hegycsúcsoknak, a szűz hóban csúszásnak valamint a Team Naturelle közösségformáló erejének köszönhetően egyre többen látogatnak el a Freeride-ra.
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.