Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Az első ausztriai freestyle világkupa Murauban

2012.01.24.

Az első ausztriai freestyle világkupa Murauban 2012. január 21-én rendezték meg az első freestyle világkupát Ausztriában, mégpedig a Kreischbergen. A versenyzők 11 országból érkeztek és 3000 néző látta élőben az elképesztő trükkjeiket. A tv-s közvetítés pedig nagyszerű reklámja volt ennek a feltörekvő sportágnak.
Az első helyen a nőknél a kanadai Rosalind Groenewoud, míg a férfiaknál a francia Xavier Bertoni végzett. Az osztrákok fiatal csapata Daniela Bauerrel és a muraui Andi Siebenhoferrel is kitartóan küzdött, de ők nem tudtak az elsők között végezni. A verseny azonban mindenképp fontos "bemelegítés" volt az összes versenyző és persze a rendezők számára is a 2015-ös kreischbergi világbajnokságra.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Rosenkranz Üdülőházak csillagcsillagcsillag
Igazi kis alpesi paradicsom 1.100 méter magasságban, 3,5 km-re Kreischbergtől. 2-10 fős, régi osztrák bútorzatú apartmanok önellátással, társalgóval, reggeli zsemleszervizzel és közös szaunával.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Relax Resort Kreischberg csillagcsillagcsillagcsillag
2008-ban épült modern, színvonalas szálloda a kreischbergi pályák tövében, kb. 150 méterre a kabinos lifttől! A 6. emeleten található, panorámás wellness szolgáltatásai: élménymedence, szaunavilág, fitneszterem, gőzfürdő, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
FerienPark Kreischberg
Családbarát üdülőfalu 2-8 fős faházakkal, valamint apartmanokkal a kreischbergi kabinos lift völgyállomásától 4-500 méterre. Központi wellness részleg medencével, szaunákkal és pihenőteremmel. Félpanzió külön rendelhető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.