Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ezek is jól jöhetnek egy síelésen

2023.12.06. (x) szponzorált cikk

Amikor egy sítúrára pakolunk, vannak dolgok, amik biztosan nem maradnak ki a csomagból. Ilyen a sífelszerelés, a kabát, a síszemüveg, az aláöltöző, személyes okmányok, pénz, bankkártya. De mik azok, amikre talán elsőre nem gondolunk, viszont aztán nagyon tudnak hiányozni?
Kép: canva.com
Kép: canva.com

Kütyük

Hogy megörökíthesd a legjobb pillanatokat, legyen nálad olyan kamera, amit akár a sisakodra is rögzíthetsz, a közös selfie-khez pedig úgyis ott lesz az okostelefonod. Ha nem akarod a legújabb készüléked a sípályára vinni, akkor egy használt mobil is jó, ha nálad van, például a régebbi iPhone telefonok erre a célra megfelelnek.

Az egész napos közös síelés és hüttézés után jól eshet egy kis egyedüllét, például egy e-könyv társaságában. Mivel kis helyet foglal, az e-könyv olvasód se hagyd otthon.

Nem kifejezetten kütyü, de utazás előtt nézd meg, hogy a műszaki eszközeid kompatibilisek-e a célországban szabványos dugaljakkal vagy szükséged lesz-e átalakítóra.

Fürdőruha, fürdőnadrág

Egy átfagyott nap után csobbanhatsz a szállásodon vagy a közelben egy kellemesen meleg medencében vagy jakuzziban. Ne az legyen a visszatartó erő, hogy nincs nálad fürdőruha vagy fürdőnadrág. Ráadásul szauna is egész sok helyen van, viszont arra figyelj, hogy helyenként eltérő lehet a szaunázás kultúrája, és van, ahol ruhamentesek a kabinok.

Sörnyitó, dugóhúzó

Amikor este összegyűlik a társaság, és meginnátok egy-két pohár bort, nagyon bosszantó lehet, ha nincs egy dugóhúzó, amivel ki lehet nyitni a palackot, és az egyetemi évek alatt megtanult módszereket kell bevetni. Legyél te a társaság sztárja azzal, hogy van nálad egy dugóhúzó és egy sörnyitó.

Füldugó

Aki valaha átélte már, hogy egy szobába került egy hangosan horkoló emberrel, annak biztosan alapfelszerelés az utazópakkjában a füldugó. Ha eddig szerencsés voltál, és ezt megúsztad, akkor ne kísértsd a sorsot, és tegyél be egy füldugót a biztonság kedvéért a táskádba. Ha pedig tudod magadról, hogy néhanapján horkolsz, akkor az egy kedves gesztus, ha azért van nálad, hogy a szobatársadnak odaadhasd.

Napestig lehetne folytatni a sort a hasznos dolgokkal, mint fényvédő krém, izomlazító, utasbiztosítási kötvény vagy éppen az autóhoz szükséges hólánc, buszos utazáshoz a nyakpárna vagy épp a kötés meghúzásához csavarhúzó, de most pont olyanokat szerettünk volna összegyűjteni, amik talán elsőre nem jut eszünkbe. Reméljük, adtunk hasznos ötleteket.


KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.