Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Újabb felvonó épült Obertauernben az idén

2007.11.29. Stánicz Balázs

Újabb felvonó épült Obertauernben az idén Obertauern ismét egy nagy lépést tett, hogy továbbra is méltó tagja legyen a "legmodernebb osztrák síterepek" klubjának. Az előző években a vendégéjszakák számát tekintve bekerültek az osztrák TOP 10-be. Ebben mi is közreműködtünk, hiszen tavaly 30 százalékkal több magyar ment ide síelni.

A Hundskogel duplaszékes immáron a múlté, ugyanis nyáron felállították az új Hundskogel hatülésest. Elődjétől nem csak a nagyobb kapacitásában különbözik, hanem, hogy ez lesz Obertauernon a második olyan libegő, aminek üléseit fűtéssel látják el. Gondolván a szeles időre vagy éppen hóesésre egy lehajtható plexit (bubble) is kap a Hundskogel.

A felvonó adatai:

  • Völgyállomás: 1789 m
  • Hegyállomás: 2136 m
  • Szintkülönbség: 347 m
  • Hosszúság: 1328 m
  • Kapacitás: 2420 fő/óra
Ezenkívül kisebb-nagyobb pályakorrekciókat hajtottak végre és a hóágyúrendszer hatékonyságát is javították; többek között a Zehnerkar környékén.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Lüftenegger hétvégi ház
Hangulatos, 8 szobás házikó Mauterndorf központjában kétágyas és egyágyas szobákkal, közös étkezővel. Obertauern, Grosseck, Katschberg és Fanningberg síterepei gépkocsival pár percre találhatóak.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Pension zur Heiligen Krone
A panzió 50 fő befogadására alkalmas, 7 db 4 ágyas stúdió jellegű apartman és 5 db 2 ágyas szoba várja a vendégeket büféreggelivel, saját étteremmel. A panzió teljes személyzete magyar.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Appartements Steinadler
Igényes, 2-8 fős apartmanok Obertauernben, a Grünwaldkopfbahn kiskabinos lift völgyállomásától és a sípályáktól mindössze 120 méterre. Szolgáltatások: teremgarázs, fűtött sítároló, szauna.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.