Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Beindultak a hóágyúk Mátraszentistvánban

2016.12.13. Sípark.hu

A felső-mátrai falvak ölelésében, kedden ismét beköszönt a fehér tél. Ez a legjobb hír a síelés szerelmeseinek, mert a tervek szerint szombaton megkezdődik a 2016/2017-es síszezon Mátraszentistvánban!
Hóágyúzás este
Hóágyúzás este
Ez az a pályarendszer, ahol 18 hóágyú dolgozik a hóbiztos lejtőkért. Amennyiben a hideg órák száma is kedvezően alakul a hógyártáshoz, akár fél méteres hóvastagsággal megnyílik a Sípark felső részén az 5-ös és 6-os pálya, a Síoktató Park, és a hozzájuk tartozó síliftek.

Hó már biztosan lesz és ahogy lenni szokott nyitási kedvezménnyel startol a síszezon! Az első napon 50% jegyár kedvezménnyel kedveskednek a szezon első lesiklóinak! *

A kíváncsi szemek már most a pályát figyelhetik a folyamatosan működő webkamerákon, ahol a hideg érkeztével, az átszűrődő nap fényében csillogó hó készítésének lehetnek szemtanúi.

Hóágyúzás nappal
Hóágyúzás nappal
*Az AKCIÓ részletei: a kedvezmény kizárólag a nyitási napon, az előszezoni napi és félnapos jegyekre érvényes, illetve azok kedvezményes típusaira (diák, gyerek, nyugdíjas, nagycsaládos) is igénybe vehető. A kedvezmény a többnapos, esti sízés vagy szezon bérleteire nem érvényesíthető! A Sípark érvényes jegyárai megtalálhatóak a weboldalunkon.

KOMMENTEK

Szállástippek
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.