Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Karintia vetkőzik - Bikini Flashmob Nassfelden

2015.03.09.

2015. március 15-én Ausztria legnagyobb "Bikini-Flashmobja" kerül megrendezésre újra a Nassfeldi sípályán. Lesz vízi csúszda verseny fürdőruhában, egy hétre rá pedig érkeznek a kubai salsa táncosok, fergeteges programmal. A "beach bárokban" karneváli hangulat vár mindenkit húsvétig.
"Beach bár" a síterepen – az Alpok legnagyobb napozóterasza
Nassfelden süt a legtöbbet a nap egész Karintiában – februárban átlagosan 141 órát! 2015. március 14. és április 12. között különleges "beach síbárokat" nyitnak meg, ezzel az Alpok legnagyobb napozóteraszává változtatva Nassfeldet. Síelők sokasága iszogat és pihen majd a hintaágyakban, napozóágyakban és strandszékeken, gyönyörködve a mesés hegyi panorámában és élvezve a zenekarokat, valamint az osztrák és olasz konyha ínyenc specialitásait.
Ausztria legnagyobb "Flashmobja" - Vízi csúszda verseny fürdőruhában, 2000 méter magasan
A különleges rendezvénysorozat része, a március 15-én (vasárnap) megrendezésre kerülő "Snow Beach Day" – azaz a vízi csúszda verseny 2000 méteren. Mindenki, aki fürdőruhában jelenik meg a rendezvényen, egy különleges hegyi italt kap ajándékba, hogy még jobban felmelegedjen a hegyi "strandon". Ekkor és itt, a sífelvonó "Madritsche" állomásánál lesz a "Bikini-Flashmob" és annak fotózása. A délutáni órákban egy különleges vízi csúszda verseny is megrendezésre kerül, a kifejezetten erre az eseményre kialakított, speciális medencés csúszdánál, ahol (zsűri által) különböző díjak is átadásra kerülnek, mint például a "legelvetemültebb csúszás", a "legmenőbb strand cucc" vagy az "én voltam az első, aki pucéron csúszott".
Március 15-én Ausztria legnagyobb "Bikini-Flashmobja" 2000 méter magasan (www.nassfeld.at/hu)
Március 15-én Ausztria legnagyobb "Bikini-Flashmobja" 2000 méter magasan (www.nassfeld.at/hu)
Salsázz a sípályán profi kubai táncosokkal
Salsáztál már síbakancsban a sípályán? Ha Te is azok közé tartozol, akiknek nem volt még ebben szerencséjük, akkor itt a lehetőség! A különleges salsa buliban, a "Fiesta de Cuba" rendezvényen, 2015. március 22-én együtt táncolhatsz a többi jókedvű síelővel és a profi kubai táncosokkal a forró ritmusokra! Találkozhatsz Nassfeld legtáncosabb lábú síelőivel, akikkel együtt rophatod a táncparketten a rumbát, mambót, salsát vagy sambát és közben finom, egzotikus italokat kóstolhatsz!
Március 22-én salsázz a havon kubai táncosokkal (www.nassfeld.at/hu)
Március 22-én salsázz a havon kubai táncosokkal (www.nassfeld.at/hu)
A gyerekeket pedig várja a "Húsvéti tojás keresés a hóban" program 2015. március 29. és április 4. között sok izgalmas élménnyel!

Jéggolf kupa Európa legnagyobb természetes korcsolyapályáján, a Weissensee tavon
A golf és a korcsolya szerelmeseinek pedig a Nassfeld Ski & Golf Trophy 2015. április 10 – 12. között délelőttönként kínál egyedülálló golf versenyeket, a Weissensee befagyott vizén.

Ezeket pedig ne hagyd ki - a legcsodálatosabb kilátást nyújtó napozóhelyek Nassfelden: Garnitzenalm, Berghex, Plattner´s Einkehr, Noldistubn/Hotel Nassfeld, Kofelalm Madritsche, Lockstanalm, Restaurant Kristall, Tressdorfer Alm, Jokl‘s Hütte.

Méteres hó, szikrázó napsütés - Nassfelden több mint 100 órával többet süt a nap, mint más síterepeken (www.nassfeld.at/hu)
Méteres hó, szikrázó napsütés - Nassfelden több mint 100 órával többet süt a nap, mint más síterepeken (www.nassfeld.at/hu)
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Tolnaricum apartmanok
A Tolnaricum Apartmanok a Nassfeld Síközpont vonzáskörzetében (18 km a Millennium Express Sífelvonó) Köstendorfban találhatók, 10 km-re Hermagortól, napos és csendes környezetben, kilátással a hegyekre és a Pressegger tóra.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Arena Franz Ferdinand csillagcsillagcsillagcsillag
Nassfeld egyik legújabb szállodája közvetlenül (100 m) a síterep völgyállomásánál várja vendégeit, kétágyas és családi szobákkal, félpanziós ellátással. Wellness részleg fűtött bel- és kültéri medencével, szaunákkal, gyermekeknek 140 m2-es játszóbirodalom, mászófal!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Ski&Bike Nassfeld apartmanok
A Ski & Bike apartmanok Hermagor nyugodt külterületén találhatóak, a nassfeldi sípályáktól 10 kilométerre. 2,3 és 5 fős apartmanok felszerelt konyhasarokkal, wifivel, igény esetén ellátással a szomszédos étteremben.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.