Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Bővül az ingyenes járat Hochkar és Lackenhof között

2014.12.02. Bata Attila

Mivel a hozzánk közeli két alsó-ausztriai síterep immáron egy kézbe került, a közös bérleten kívül tavaly már egy másik újdonságot is megtapasztalhattak a síelők. Az előző szezonban már jártak az ingyenes síbuszok a két síterep, valamint a környező települések között. Idén ezek a járatok kibővülnek.
Természetesen az idén is járnak majd a buszok Hochkar és Lackenhof-Ötscher között, és ezeken a síbérlettel rendelkezők ingyen utazhatnak. Akkor sincs gond, ha első nap megyünk a busszal síelni és még nem váltottuk meg a bérletet, már az is elég az ingyenességhez, ha síruhában szállunk fel a buszra.

2014. december 15. és 2015. április 6. között az alábbi járatokon lehet az ingyenes utazást igénybe venni: MO1, MO2, MO13, MO20, MO21, Postbus 1670 és Postbus 1672.

Az idei újdonság, hogy korábban az MO21-es járat a Lackenhof-Grubberg-Lunz útvonalon közlekedett. Az idei szezontól ez a busz már Göstlingig jár.

Itt is lesz főszezon, december 26. és január 6. között, valamint a síszünetben, január 31. és február 22. között. Ekkor sűrűbben közlekednek a járatok.

Az ingyenes járatok természetesen csak a síelőknek van ingyen. Az egész szezonban ez körülbelül 45 000 eurós költséget jelent majd, amelyet a környék települései, a tartomány turisztikai hivatala és a két érintett síterep fizet majd meg.

A buszok menetrendjéről a www.vor.at oldalon lehet tájékozódni. Nem sokkal december közepe előtt, egy külön Skibus menübe kerülnek a síbusz információi az említett honlapon.
KOMMENTEK

Szállástippek
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag Göstlingben található, kb. 15 km-re a hochkari sítereptől. Ezenkívül közeli síterep még a Lackenhof am Ötscher. A szállás 2 apartmantípussal rendelkezik. Háziállat megengedett.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Familienpension Sonnenhof
Az 55 férőhelyes családi panzió a sífelvonótól 200, a település központjától 250 méterre található. Elhelyezés: 2,3,4,5,6 ágyas (1 és 2 légteres) összkomfortos, TV-s szobákban. Ellátás: félpanzió.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof Kirchenwirt csillagcsillagcsillag
A Gasthof Kirchenwirt egy alpesi panzió, a sípályáktól mindössze 400 méterre. A felvonókhoz ház elől induló ingyenes síbusszal is el lehet jutni és szinte a szállásig vissza lehet csúszni!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.