Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Csütörtökön kezdődik a síszezon a Madarasi Hargitán

2017.11.29. Magyari Tekla

A kedvező időjárásnak köszönhetően, az előző évekhez képest, és a tervezettnél is mintegy 10 nappal korábban kezdődik a síszezon a legmagasabban fekvő székelyföldi síközpontban, a Madarasi Hargitán.
Az első nap (Kép: Madarasi Hargita Síközpont)
Az első nap (Kép: Madarasi Hargita Síközpont)
A síközpont üzemeltetői már november 30-án elindítják a Kicsi Súgó elnevezésű, újonnan felállított, tányéros felvonót, amely a korábbi köteles, „baby” felvonót váltja, és a Súgó pálya tetejét köti össze a Kicsi Mihály felvonóval.

Az új liftnek köszönhetően a kezdők örömmel, könnyen megszerezhető sikerélményekkel kezdhetik elsajátítani a sízés technikáját. És nem ez az egyetlen fejlesztés a mintegy 6 km hosszúságú sípályarendszeren: ettől a szezontól kezdődően naponta 18 és 21 óra között esti síelésre is lesz lehetőség, ugyanis kivilágítják a Kicsi Súgó, valamint a Kicsi Mihály pályákat.
Kép: Virginas Bando (archív)
Kép: Virginas Bando (archív)
A hosszú hétvégére egyelőre a Kicsi Súgó felvonó működtetését ígérik biztosra a pályarendszer üzemeltetői, de nagy erőkkel dolgoznak a Kicsi Mihály kialakításán is, mint ígérik, annak indításával kapcsolatban időben tájékoztatást fognak adni a síközpont közösségi oldalán.

A hegyre vezető utakat rendszeresen takarítják, ám az elakadások elkerülése végett, a hólánc (vagy a 4X4) használata most is kötelező. További információk idén is a www.madarasihargita.ro weboldalon, illetve a síközpont facebook oldalán találhatók.

Ettől a szezontól kezdődően, amennyiben további kérdések merülnek fel, vagy sajtóinformációkra lesz szükség, hívják bátran új kolléganőnket, Ruszuly Emesét, a +40 724 035 088-as telefonszámon, igyekszik mindenben készségesen a sajtó segítségére lenni. 
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.