Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Donovaly újra fehér

2014.01.13.

Donovaly újra fehér Az elmúlt napok/hetek szokatlanul meleg időjárása nem kedvezett a Magyarországról gyorsan elérhető síterepeknek, mindez Donovalyban is így volt. Vasárnap megérkezett a várva-várt lehűlés és a környéket újra fehér hólepel fedi!
Hétfőn hajnalban a Nová Holán -9 fokot mértek, de az alacsonyabban található részeken is napközben mindössze 1 Celsius fokig emelkedett a hőmérő higanyszála: a hóágyúkat újra beindították és az előrejelzés szerint is kedvező időjárás várható a következő napokban.
Donovaly újra fehérbe öltözött
Donovaly újra fehérbe öltözött
Nyitva tartó liftek és pályák
  • Nová Hola: TELEMIX felvonó és az 1-es piros pálya
  • Zahradiste: 4 személyes ülőlift és P2 húzólift, valamint a 4-es, 6-os és 8-as pályák
Az esti sípályán péntek, szombat és vasárnap esténként 5:30-tól 9:00-ig lehet csúszni, külön térítés ellenében. A gyermek oktatópark naponta 8:30 és 16:00 között tart nyitva.

Nova Hola kabinos lift mellett ingyenes korcsolyapálya áll a vendégek rendelkezésére minden nap reggel 9 órától este 10 óráig! Jéghokizni tilos a pályán!
KOMMENTEK

Szállástippek
Villa Gardenia csillagcsillagcsillag
A Villa Gardenia a szlovák Donovaly síterepen, a legközelebbi sílifttől 150 m-re található. A vendégek 4 apartmantípusból választhatnak. A szállás wellness részleggel, kandallós nappalival, bárral, játszótérrel és parkolóval rendelkezik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gothal Rezort
Néhány éve épült üdülőházak és apartmanok a Liptói fenyőerdők szomszédságában, Donovalytól 12 km-re. Wellness szolgáltatások: uszoda, medencék, szaunavilág, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Residence Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
4 csillagos, elegáns szálloda Donovaly Zahradiste oldalától a P1-es kezdő pályától és húzólifttől 300 méterre. Wellness részleggel, gasztronómiai specialitásokkal ideális választás családok, párok, baráti társaságok részére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.