Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Dubaj: hetente háromszor havazik a korcsolyapályán

2016.02.29. Bata Attila

Február közepe óta új attrakcióval várja látogatóit a híres Dubai Mall. A világ második legnagyobb bevásárlóközpontjában található egy olimpiai szabvány méretű jégkorongpálya is, ahová a teljes téli élmény érdekében mostantól havazást is varázsolnak a korcsolyázóknak.
A síelőknek a dubaji bevásárlóközpontokról természetesen a beltéri sípályája ugrik be elsőre, hiszen szinte mindenki hallott már a sivatagban épült sípályáról. A sípálya a Mall Of Emirates bevásárlóközpontban található, ezzel szemben a koripálya, a Dubai Ice Rink, a bevezetőben említett pláza része.

A jégpálya mostantól egész évben havazással várja a korcsolyázókat, heti három alkalommal közel két órán keresztül hullik a pelyhes a korcsolyázókra. Az üzemeltetők szerint a New York-i élményt vagy hangulatot szeretnék megidézni azzal, hogy havazásban lehet korcsolyázni.

Ilyenkor a belépők száz dirhamba (kb. 7800 forint) kerülnek a felnőtteknek. Ez nem is olyan sok, ha azt nézzük, hogy hasonló időtartamra, havazás nélkül is 60 dirham (kb. 4700 forint) a beugró.

A havazás mellé még élő DJ is jár, a jegyeket pedig előre lehet foglalni a neten.
KOMMENTEK

h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.