Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Eplénybe havat és finomságot is hoz a Mikulás, várják a síelőket!

2023.12.05. sielok.hu

Előszezoni árakkal december 4-én 11 órakor megnyitotta kapuit a Síaréna Vibe Park. Jó hír, hogy tavalyhoz képest 6 százalékkal csökkentették a bérletek árát. Az intenzív hóágyúzásnak köszönhetően már 70 cm hó van az eplényi pályákon és a természetes hó is megérkezett. - adta hírül ma a Síaréna.
Kép: Síaréna Vibe Park
Kép: Síaréna Vibe Park
December 6-án, Mikulás alkalmából az Eplényben síelő gyerekeket finomsággal várják. A másik meglepetés, hogy szerdától az előrejelzés szerint havazás várható a Bakonyban, így igazi téli hangulatra lehet számítani. Várja a Síaréna mindazokat, akik örülnek a téli időnek, és azt kihasználva a legnagyobb itthoni síterepen szeretnék megkezdeni a síszezont.
Kép: Síaréna Vibe Park
Kép: Síaréna Vibe Park
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.