Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hó minden mennyiségben az Extreme Sports Channelen

2009.10.08.

Hó minden mennyiségben az Extreme Sports Channelen Az Extreme Sports Channel tizedik születésnapját öt héten keresztül a csatornára jellemző adrenalinnal teli programokkal ünnepeli. Minden héten más extrém sportág kerül a középpontba, október 8-tól 11-ig a síelésé és a snowboardozásé a főszerep.
A hosszú hétvégét a Ride Guide Snowboard és Sí Magazin nyitja. A műsor nemcsak a legjobb síparadicsomokat mutatja be, hanem a kevésbé ismert hegyláncokat is felderíti. Természetesen a kábítóan szép tájak és lenyűgöző felvételek sem maradhatnak el.

A programok közül a 2009-es Ticket to Ride Snowboard Világbajnokság is igazi csemegének ígérkezik. A versenyt először 2002-ben rendezték meg, és mára a világ egyik legrangosabb snowboard eseményévé nőtte ki magát. Az idei versenyt október 10-én, szombaton délelőtt 11 órától követhetik figyelemmel a nézők.

A programok október 8-án, csütörtökön este hét órakor kezdődnek és vasárnap késő estig tartanak.
Az Extreme Sports Channel a világ első kaland- és extrém sport műsorokat kínáló csatornája. A csatorna programjai között a szörftől a gördeszkáig, a snowboard-tól a BMX-ig, a Moto-X-től a mountain bike-ig az extrém sportok széles skálája megtalálható. Ezen kívül a csatorna teret ad az olyan innovatív sportoknak is, mint a bikalovaglás vagy a kevert harcművészetek.

Az Extreme Sports Channel 1999-ben indult el, és mára több mint 65 országban elérhető Európában, a Közel-Keleten és Afrikában. A mintegy 23 millió előfizető 11 nyelven, a nap 24 órájában, a hét minden napján nézheti a csatornát.

Az Extreme Sports Channel a Liberty Global, Inc. európai tartalomszolgáltatójaként működő Chello Zone tagja.
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.