Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Fehér lesz-e a karácsony?

2017.12.19. sielok.hu

Az elmúlt 100 év során mindössze 15 alkalommal fordult elő olyan, hogy a karácsonyi ünnep mindhárom napján legalább 5 centiméteres volt a hóréteg vastagsága Budapesten. Idén is minimális az esély a fehér karácsonyra a városban, aki igazi havat szeretne látni, annak fel kell menni a hegyekbe!
Havas Galyatető - a fotó most hétvégén készült | Fotó: Tószegi Dóra
Havas Galyatető - a fotó most hétvégén készült | Fotó: Tószegi Dóra
Az időkép.hu előrejelzése szerint szombaton készülhetünk csapadékosabb időjárásra, mely napközben leginkább eső formájában hullhat majd le. Az esti, éjjeli órákban a legfrissebb számítások szerint az északkeleti és keleti tájakon válthat havazásba a csapadék, az olvadást megelőzően a legnagyobb az esély a fehér karácsonyra az Északi-középhegységben, a keleti határ mentén és a főváros térségi hegyvidékeken valószínű.
A Tető Étterem Kékestetőn 2013-ban
A Tető Étterem Kékestetőn 2013-ban

Van két tuti tippünk

Ha valaki Magyarországon idén az ünnepek idején havas fenyőket szeretne látni, havat akar taposni, az menjen Kékestetőre vagy Bánkútra! Már most is gyönyörű hótakaró van, és ez még gyarapodhat is karácsonyig. Több hazai sípálya is megnyithat a téli szünetre, érdemes ezen az oldalon tájékozódni.

Hol várható havazás a következő napokban?

Előrejelzés dobozunk megmutatja, hogy mely országok síterepein lesz havazás ma illetve a következő négy napban. Kattints az ország nevére, ha kíváncsi vagy, mely síterepeken fog havazni!

KOMMENTEK
vargai | 2017.12.19. 15:08
nem :(

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.