Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kreischberg: freestyle világkupa versenyeket rendeznek

2021.01.07. Bata Attila

Az észak-amerikai versenyek törlése után a Kreischberg/Murau világkupa verseny továbbra is fix pont maradt a FIS freestyle világkupa naptárban. A hétvégén körülbelül 20 ország versenyzői mérik össze tudásukat a Big Air versenyben. Az Eurosport 2 élőben közvetíti a döntőket.
Anna Gasser (Kép: Kreischberg Síközpont)
Anna Gasser (Kép: Kreischberg Síközpont)
Kreischberg a világ legjobb snowboard és freestyle versenyzőit látja vendégül a héten. A selejtezők már csütörtökön megkezdődtek, a döntőket este, kivilágított pályán rendezik.

A programok között szerepel többek között egy freeski és snowboard Big Air verseny. A síelők péntek este (január 8.), a snowboardosok szombat este (január 9.) versenyeznek a döntőben.
Anna Gasser (Kép: Kreischberg Síközpont)
Anna Gasser (Kép: Kreischberg Síközpont)
Az osztrákok erős csapattal már hetek óta a helyszínen gyakorolnak. Idén a világkupa nemcsak a pontok gyűjtögetéséről szól, hanem már a 2022-es az olimpiai indulásáról is dönthet.

Anna Gasser, a világbajnok snowboardost Ausztriában az év sportolójának választották, és Kreischberg "helyi hősének" számít. A Kreischberg Airbag-en végzett sikeres edzései óta az olimpiai és világbajnok igazán itthon érzi magát a terepen.

A versenyeket a helyszínen nézők nélkül rendezik, de az ORF 1 és az Eurosport 2 mindkét napon 17:50-től élőben közvetíti. Aki lemarad a pénteki versenyekről, az a szombati közvetítés előtt 17 órától kezdődő összefoglalót megnézheti.
KOMMENTEK
beetle71 | 2021.01.07. 12:28
Ja, tegnap a webkamerán is látni lehetett, ahogyan ugrálnak.

Szállástippek
FerienPark Kreischberg
Családbarát üdülőfalu 2-8 fős faházakkal, valamint apartmanokkal a kreischbergi kabinos lift völgyállomásától 4-500 méterre. Központi wellness részleg medencével, szaunákkal és pihenőteremmel. Félpanzió külön rendelhető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Almdorf Stadl
Önálló faházak Stadl an der Mur szélén, Kreischbergtől 11 km, Turracher Höhétől pedig 22 km-re. A 70, illetve 100 m2 lakóterületű házak 6-9 fő befogadására alkalmasak.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Kreischberg Suiten
Újszerű szálláshely Kreischbergen, pár percre gyalogosan a kis kabinos lift alsó állomásától. 2-6 fős, önellátásos, tágas, modern apartmanok saját infraszaunával, parkolóval és wifivel.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.