Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Gyereknapi programokkal várják a látogatókat vasárnap Eplényben

2021.05.25. sielok.hu

Idén a Kalandhegyen különleges programmal készülnek a Gyereknapra. Vasárnap a környék erőn felüli munkát végző állatmenhelyei látogatnak el Eplénybe örökbefogadásra váró kutyákkal Székesfehérvártól Várpalotán át, egészen Veszprémig. A gyermekeket, családokat, párokat egész napos kutyasétáltatási lehetőség várja, megismerkedhetnek a menhelyekkel, a mindennapos feladataikkal és azok lakóival.
Délelőtt 11 órakor nyitja meg az eseményt Ovádi Péter országgyűlési képviselő, a Nemzeti Állatvédelmi Program megújításáért és végrehajtásáért felelős miniszteri biztos, aki beszédében elsősorban a gyermekek és állatok szeretetére, a gondoskodás és törődés fontosságára tér ki.

"Szeretnénk, hogy minél több kutyus válna Gyermeknapon egy szerető család tagjává. A legkisebb támogatás is számít természetesen, így ha bármivel hozzá tudnak járulni a menhelyek munkájának segítéséhez, már elértük a célunkat." - írja közleményében a Síaréna Kft.

Vasárnap 10-17 óráig képzett animátorok szórakoztatják a gyermekeket. Különböző fejlesztő játékokkal, csillámtetoválással, óriás buborékfújóval és határtalan jókedvvel várnak mindenkit. A győri Vaskakas bábszínház Bob és Bobek előadását hozza el a Kalandhegyre, melyet 15:30-tól láthat a közönség.
KOMMENTEK

Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.