Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hamarosan hó borítja a zöld eplényi pályákat!

2013.11.22. Intersport Síaréna

November közepe tájékán már egyre többet gondolunk arra, hogy mikor csúszhatunk először. Eplényben lázas készülődés folyik. Úgy tűnik, hogy a bakonyi síterep üzemeltetői előtt egyre erőseben körvonalazódik a szezonkezdet. Az előrejelzések biztatóak, vajon mikor nyit a NordicaSíaréna?
Az előrejelzések egyre nagyobb valószínűséggel mutatják, hogy rövidesen egy nagy adag hideg levegő válik le a sarki tömbről, kedvező feltételeket biztosítva a hóágyúzáshoz Eplényben. Lázas a készülődés a NordicaSíaréna háza táján. Nem csak a személyzet, de a hóágyúk és a szivattyúk is rajtra készen állnak, akár már jövő hét elején elkezdődhet a hógyártás. A víztározók csordultig vannak, a patak folyik, már csak a hidegre várnak.

Hamarosan beindulhatnak a hóágyúk
Hamarosan beindulhatnak a hóágyúk
Lássuk erre a hétre milyen fejlesztési híreket tartogat Eplény!

A nyáron jelentős füvesítés és talajmegkötés folyt. A rengeteg fűmagnak és szorgalmas öntözésnek hála szép zöldbe öltöztek a sípályák. A frissen befüvesített területről több tonna követ hordtak le az önkéntesek az őszi kőgyűjtő akciók alkalmával, így a csodálatos minőségű pályaalapra már csak hó kell. Számos rendezvény lesz idén is Eplényben. Az idei síversenyeken a versenyzők idejét már az újonnan beszerzett időmérővel mérik, továbbá saját rajttrikókat is gyártatnak majd. Az eredményhirdetést pedig az új kihangosító berendezés teszi majd hatékonnyá és kényelmesebbé.

Zöld domboldal a webkamerán keresztül
Zöld domboldal a webkamerán keresztül
A biztonság fokozása érdekében idén is jelentős összeget fordítanak védőelemek beszerzésére. További védőszivacsok kellenek a 7-es pálya újonnan kiépített világító oszlopaira, de a februári nemzetközi síversenyre is szükség lesz további védőelemekre, mint például a „B” típusú szabvány védőháló. Továbbfejlesztik az interaktív térképet is. Szerepeltetik rajta az új pályákat, valamint lehetővé teszik a megjelenítést a legtöbb böngészőtípusban.

KOMMENTEK

Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.