Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Három hazai helyszínen síelhetünk a hosszú hétvégén

2021.03.12. Bata Attila

Az előttünk álló háromnapos ünnepen még pontosan három magyar síterepen indítják be a lifteket, tehát akár naponta máshol is síelhetünk itthon. Sátoraljaújhelyen idén most lehet utoljára síelni, Eplényben és Mátraszentistvánban pedig az időjáráson múlik, hogy meddig tart ki a szezon.
Kép: Intersport Síaréna Eplény
Kép: Intersport Síaréna Eplény
Eplényben a hétvégén az A1-es és A7-es pályák fognak üzemelni, valamint a két ülőlift jár. Fontos, hogy március 15-én az A7-es pályát lezárják és a mellette található kétüléses síliftet innentől kezdve "libegőnek" is nevezhetjük, hiszen hétfőtől már nem a síelőket, hanem a kirándulókat szállítja. Változott a nyitvatartás is, 9-kor nyitnak, de már hamarabb, mostantól 17-kor zárnak!
Mátraszentistvánban az a cél, hogy akár húsvétig lehessen síelni. Itt már 8:30-tól indulnak a liftek, amely 1 óra ajándék síelést jelent minden korán kelőnek március 15-ig.
Sátoraljaújhelyen ezen a hétvégén befejezik az idei szezont. A zárás után megkezdik a közel 20 éve üzemelő libegő lebontását. Tehát a mostani hétvége az utolsó alkalom egy utolsó körre a régi libegőn. Azoknak is van jó hírünk, akik ezt elmulasztanák: a közeljövőben két új libegő épül a Kalandparkban.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.