Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Három hazai síterepen lehet síelni karácsonykor

2018.12.26. Bata Attila

Karácsony másnapján három hazai síterep várja azokat a síelőket, akik szeretnének valamit lemozogni az ünnepi bejgli- és egyéb kajaáradat hatásaiból. Eplény és Sátoraljaújhely folyamatosan nyitva tartott az előző napokban, mától Mátraszentistvánban is lehet síelni.
Kép: Eplény Intersport Síaréna
Kép: Eplény Intersport Síaréna
Mátraszentistvánban az ünnepi szünet után ma 9:30-kor nyitottak újra. Jó hír, hogy az ülőlift üzemel, így a 4-es pályán a síterep az aljától a tetejéig besíelhető.

Eplényben folyamatosan lehet csúszni, már a következő időszak nyitvatartását is közzé tették. Pl. ma szuperszerda van, vagyis 17:00 és 21:00 óra között kedvezményes árakon lehet síelni.

A Zemplén Kalandparkban december 22. óta lehet az 1-es pályán síelni, reggel 9-től délután 4-ig.
Sátoraljaújhely, mai webkamera kép
Sátoraljaújhely, mai webkamera kép
Kékestetőn és Bánkúton is havasak a pályák, de síelni még nem lehet. A két síterep webkameráján szánkózókat és gyalogosokat látni, akik szívesen felmentek a hegyekbe egy kis fehér karácsonyért.
Kékestető, fehér a táj
Kékestető, fehér a táj
KOMMENTEK

Szállástippek
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.