Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hibrid felvonóra cserélik a régi ülőliftet Donovalyban

2005.02.22.

Hibrid felvonóra cserélik a régi ülőliftet Donovalyban Az előzetesen tervezetthez képest egy éves csúszással, a 2005/2006-os szezonra kerül sor Donovaly sícentrumban a Nova-Hola hegycsúcsra vezető háromüléses sílift cseréjére.
A sílift különlegessége a "hibrid" rendszer lesz, amely az ausztriai Maria Alm és a szlovákiai Velka Raca síközpont után Európában a harmadik ilyen létesítmény lesz. A sílift különlegessége, hogy a hatszemélyes ülőkék és a kabinok ugyanazon a drótkötélen egymás után haladnak, így a síelők eldönthetik, milyen módon akarnak feljutni a hegyre. A lifthez két sorba lehet majd állni, az egyik sorba becsatolt síléccel állhatnak be az utasok, a másikba pedig a lécet lecsatolva azok, akik a kabinnal akarnak utazni. A kétsebességű felvonórendszer kényelmes be- és kiszállást, valamint rendkívül gyors utazási sebességet biztosít, jelentősen lerövidítve ezzel a felvonózás időtartamát és megnövelve a lesiklások számát.
KOMMENTEK

Szállástippek
Gothal Rezort
Néhány éve épült üdülőházak és apartmanok a Liptói fenyőerdők szomszédságában, Donovalytól 12 km-re. Wellness szolgáltatások: uszoda, medencék, szaunavilág, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Residence Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
4 csillagos, elegáns szálloda Donovaly Zahradiste oldalától a P1-es kezdő pályától és húzólifttől 300 méterre. Wellness részleggel, gasztronómiai specialitásokkal ideális választás családok, párok, baráti társaságok részére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Apartments Racek
Az Apartments Racek 2 db apartmanháza Donovalyban a síliftek mellett található. Összesen 4 db apartmant kínál 7-7 fő részére önellátással. Minden apartman 2 hálószobából, 1 nappaliból, konyhából és fürdőszobából áll.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.