Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hol lehet síelni Magyarországon a hétvégén?

2021.01.16. Bata Attila

Az idei szezon legjobb hétvégéje előtt állnak a hazai pályák. A pályák számában és hosszában is a legtöbb most áll a hazai síelők rendelkezésére. Egy rövid körkép a síterepek közösségi médiában közzétett információi alapján.
Kép: Sípark Mátraszentistván
Kép: Sípark Mátraszentistván
Ne felejtsük el, hogy a síterepek a síelőket és a snowboardosokat várják a hétvégén. A behavazott pályákat csak ők használhatják! Ha szánkózni, nézelődni, hógolyózni vagy csak a havas tájat szeretnénk csodálni, miközben roppan talpunk alatt a hó, akkor ne az üzemelő síterepeink közül válasszunk!

Készüljünk arra, hogy ilyen kedvező körülmények esetén sokan ellepik a pályákat és a környékét egy "normális" szezonban is. Most a külföldi síelés erősen korlátozott, így további terhelést kapnak a hazai pályák.

A síterepeken vendéglők és büfék csak elvitelre szolgálnak ki, beülni nem lehet. 

Eplény

Itt kezdődött leghamarabb itthon a szezon és itt lehet a legtöbb pályán síelni. Szombaton már az az A1-es, A7-es, Q3-as, T1-es T3-as pályákat lehet használni. Amennyiben az éjszakai hóágyúzás sikeresen végződik, akkor újabb pályákat is megnyithatnak.

Mátraszentistván

Itt a Panorámalift a 4-es pályával, 3, 5, 6, 7, 8 pályák és a C, D, E, F, H, V2, R jelű liftek üzemelnek 9:30 és 16:30 között.

Visegrád

Itt 9-19 óra között az 1/A és a bébi pálya üzemel.

Sátoraljaújhely

9 és 16 óra között üzemelnek (pénztárnyitás: 08:30 órakor, a libegő 08:30 - 16:30 óra között működik). Nyitva: 1-es pálya, a 2-es pálya várhatóan jövő héten nyit.

Kékestető

A 70 méter hosszúságú Oktató 1-es pálya üzemel. A déli pálya 400 méter hosszú felső szakasza hétfőn nyílhat meg.
KOMMENTEK

Szállástippek
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.