Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

129 kiállító volt jelen a 2002. évi Hó-Shown

2002.11.10. sielok.hu

November 14-17. között 12. alkalommal adnak egymásnak randevút a téli sportok szerelmesei a Budapesti Vásárközpontban. A Hó-Show - a Hungexpo Rt. egyik legsikeresebb közönségrendezvénye - a Vásárközpontban a B, 16-os és 18-as, valamint a hétvégi börze a 17-es pavilonban fogadja a látogatókat.
Ebben az évben minden eddiginél több (129) kiállító, rekord méretű kiállítási területen (4200 nm) gondoskodik arról, hogy senki ne térjen haza üres kézzel.

A téli sportszermárkák és utazási ajánlatok egyedülállóan bő választékát ez alkalommal a hazaiak mellett az Ausztriából, Franciaországból, Lengyelországból, Olaszországból, Szlovákiából és Szlovéniából érkező kiállítók mutatják be.

Az idei díszvendég a hazai síturisták körében egyre kedveltebb Franciaország. Standjukon részletesen megismerkedhetnek síterepeikkel, utazási ajánlataikkal, sőt helyi szokásaikkal, s a méltán híres francia konyha egy-egy ínyencségével is.

A síszezont beharangozó kiállítás főszereplői a sportszermárkák, a legmodernebb felszerelések és az utazási ajánlatok, ám a Hó-Show nem lenne show a színes kísérőprogramok nélkül.

A Budapesti Vásárközpontban megépített lesiklópályán a tavalyihoz képest határozottan nőtt a szín(t)vonal: most két méterrel magasabbról rajtolhatnak a versenyzők és a vállalkozó kedvű amatőrök. Pénteken iskolák közötti, szombaton és vasárnap nyílt amatőr kategóriában indítanak versenyeket. A Hó-Show Kupáért kiírt lesiklóversenyre november 13-ig, a 263-6141-es telefonszámon, illetve a 263-6104-es faxszámon lehet jelentkezni.

Újdonság lesz a 18-as pavilon plasztik jégpályája, de a hagyományos görkorcsolya-bemutatókat is élvezheti a show közönsége. (A lesiklópálya és a korcsolyapálya mellett ingyenes kölcsönző működik.)

A Síoktatók Magyarországi Szövetsége felszerelés tanácsadást tart a helyszínen, valamint szakmai konferenciák is kísérik a rendezvényt.

Síbörze nagy alapterületen a 2002. évi Hó-Show-n
Síbörze nagy alapterületen a 2002. évi Hó-Show-n
A nyüzsgő hangulatú síbörzén idén is lesz hétvégi adok-veszek a 17-as pavilonban, ahol a belépőjegy megváltásával bárki eladhatja, vagy kedvező áron újabbra cserélheti megunt felszereléseit.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.