Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Intersport Síaréna lett az eplényi síterep új neve

2016.10.18. sielok.hu

Szponzort váltott az eplényi Síaréna. Az új névadó az Intersport Magyarország lett, így a bakonyi síterepet ezentúl Intersport Síarénának fogják hívni. A névváltozás mellé új dizájnt is terveztek, valamint egyéb izgalmas változásokat is bejelentettek.
Megköszönve a Nordica-nak a többéves közös munkát, a 2016-os szezontól új névadó szponzorral szerződött az eplényi síterep. Az új név Intersport Síaréna lett. Az Intersport több évtizedes múltra tekint vissza a síelés és a sportszerek világában, ezért nagy reményeket fűznek az együttműködéshez.

Az új névhez új arculat is társul. A fő arculati elemet, a sílécekből és snowboardokból álló hópihét megtartották, a logó és a dizájn viszont megújult:
Ez lesz az eplényi síterep új logója
Ez lesz az eplényi síterep új logója
A név és arculatváltáshoz fejlesztések is társulnak. Új és jóval tágasabb kölcsönzőt hoznak létre, amely Intersport Síkölcsönző néven üzemel az idei szezontól, és egy Intersport Shop is helyet kap majd a pálya aljában.

Az étterembővítés is folyamatban van, a Holle Anyó panzió megszűnik, helyette pedig az egész épületet egy nagyobb és tágasabb étteremmé alakítják át.
A síkölcsönző megújul, lesz Intersport bolt valamint az éttermet is kibővítik.
A síkölcsönző megújul, lesz Intersport bolt valamint az éttermet is kibővítik.
Közösségi programot is szerveznek, október 30-án önkénteseket várnak, akik segítenek összegyűjteni a köveket a sípályákról. A szorgos segítők virslit és teát kapnak, valamint 10 db síjegyet is kisorsolnak a résztvevők között.

További részletek: siarena.hu
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.