Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kékestető 8 cm hó, Eplényben már hóágyúznak!

2018.11.28. Bata Attila

Tegnap reggel óta kisebb-nagyobb megszakításokkal havazik a hegyeinkben. Az Időkép ma reggeli, 6:45-ös térképén az látható, hogy már csak a déli országrészben hull a hó. A havazást a következő napokban hideg váltja fel.
Már Kékestetőn is hóágyúznak
Már Kékestetőn is hóágyúznak
Tegnap reggel még csak 1 cm havat jelentett az OMSZ kékestetői állomása, ez a mennyiség tegnap estére már 8 cm vastagra hízott. A ma reggeli adatok szerint ez a mennyiség nem változott. Kékestetőn továbbra is 8 cm vastag a hó, mindez mínusz 7,1 fokos hőmérséklet mellett.
Havazott Kékestetőn. | Fotó: 2018.11.27.
Havazott Kékestetőn. | Fotó: 2018.11.27.
Hideg volt este a Bakonyban is. Az eplényi síterep tetején reggel 7-kor még mínusz 4-5 fokot mutatott a hőmérő, de éjszaka a völgyben sem volt melegebb mínusz 2 foknál. Az eplényiek kihasználták a hideget és a hegytetőn beindították a hóágyúkat, így most már szépen fehérlik mindkét lift hegyállomásának környéke.
Eplény, a négyüléses hegyállomásánál
Eplény, a négyüléses hegyállomásánál
Eplény, ma reggel a völgyben
Eplény, ma reggel a völgyben
Mától fokozatosan megszűnik a havazás, és hidegebbre fordul az időjárásunk. A mínusz hőmérsékletek egészen a hétvégéig maradnak, majd átmeneti és gyenge enyhülés után a következő hétvégére ismét visszatérhet a hideg.
Webkamera, Mátraszentistván
Webkamera, Mátraszentistván
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.