Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kékestető: hosszabb lesz a csákányos lift!

2013.11.30. sielok.hu

Megérkezett az első hó Kékestetőre és elérkezett az idő arra is, hogy megkezdődjön a visszaszámlálás a 2013/2014-es síszezon kezdetéig! Péntek (nov. 29!) éjszakától elindultak a hóágyúk Kékestetőn!
Az alábbi tájékoztatás található a kékestetői sípálya honlapján:

Az idei síszezonban több újdonsággal és a korábbi fejlesztéseink finomításával szeretnék még kellemesebbé tenni a kékestetői sportolást.

Az egyik legfontosabb fejlesztés lesz, hogy közel 100 méterrel hosszabbodik a Déli csákányos lift a pálya felső részén és így, az új kiszálló állomástól könnyebben elérhető lesz az összes kiszolgáló létesítmény (Tető Étterem, Kékesi Vendégház, a HE-DO Bár, sí-kölcsönző, illemhelyiségek).

A kényelmet szeretnénk fokozni az új chipkártyás beléptető rendszerrel is, amely a korábbi vonalkódos rendszerünket váltja fel és ezzel a fejlesztéssel lehetővé válik a gyors és kényelmes áthaladás az ellenőrző kapukon.

A pályák nyomvonalának megfelelő előkészítése mellett lehetőség nyílik kisebb erdei szakaszok használatára is, amivel még változatosabb lehet a síelés.

Továbbra is nagy hangsúlyt fektetünk a síoktatásra, ezért átalakítottuk a kezdők részére szolgáló területet és új elemekkel is bővül az oktató park.

A Matra local’z közreműködésével egy kezdő szintű free style snow park (piramissal, mini ívvel, wall ride elemekkel) kerül kialakításra az Északi oldalon a Tető Étterem mellett.

A HE-DO bár megközelíthetőségének javítása érdekében egy új lépcsőzetet alakítunk ki és ennek segítségével biztonságosabban elérhető lesz a vendéglátó egység és a panoráma terasz, ahol folyamatosan programokkal, meglepetésekkel biztosítjuk a kiváló hangulatot.

A vendéglátás területén még két jó hírrel szolgálhatunk, a HE-DO bár teraszán új látványsütő lesz, valamint a Tető Étterem is megújult arculattal – természetesen a jól megszokott ízekkel - várja majd a vendégeket.

Fontos és jó hír a vendégeinknek, hogy az előző évi síbérletárakon üzemelünk az idei szezonban is!

A síszezonra Mindenkinek jó felkészülést kíván a Kékestető Sícentrum Csapata!

A Sícentrum nyitásával kapcsolatos pontos időpontot és egyéb hasznos információkat a honlapunkon és a sajtóban is közzé tesszük.

KOMMENTEK
Pulmy | 2013.12.01. 10:32
Nem rossz ötlet a felvonó meghosszabbítása, legalább nem kell meg mászni a dombot a végén.
Petruszkmester | 2013.12.03. 07:54
Igen, főleg ha WC-re kellett menni, na az finom volt mire felértem amellett hogy kiköptem a tüdőmet még be...
bagolyhorsi | 2013.12.11. 12:32
Jó ötlet a free style snow park.;)
Pistabácsi | 2013.12.11. 17:06
Azt hiszem ezek valóban jó hírek..csak gratulálni lehet minden apró fejlesztéshez...

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.