Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kezdődik! Pitztal pénteken, Sölden szombaton nyit!

2016.09.15. Bata Attila

Nagyjából a tavalyi évhez hasonlóan, szeptember közepén újabb osztrák gleccsereken kezdődhet meg az idei szezon. A már jelenleg is üzemelő Hintertux és Mölltal mellett, a hétvégén a két tiroli gleccser, Pitztal és Sölden is beindítja a szezont.
Pitztal: már készítik a pályát
Pitztal: már készítik a pályát
Két újabb síterep tervezi a nyitást a hétvégére, annak ellenére, hogy Ausztriában a legmelegebb szeptemberi hőmérsékleti adatokat mérik, amióta 250 évvel ezelőtt elkezdték nyilvántartani a meteorológiai adatokat.

Pitztal
Pitztal
A pitztali gleccser péntekre ígéri a nyitást, a Wildspitz felvonó mellett 3 kilométernyi pályát hoznak rendbe. Üzemidő 8:30 és 13:30 között.

Söldenben hagyományosan a Rettenbach gleccseren kezdődik a szezon szombat reggel. Itt a 32-es számú pálya és a mellette található csákányos üzemel 8:00 és 13:00 között. A gleccserről a völgybe közlekedő többi lift 16:00 óráig jár. 
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástipp
Top Tirol Apartmanház csillagcsillagcsillagcsillag
Az apartmanház Huben faluban, Söldentől északra található. A síbusz megállója közvetlenül a ház előtt van, amivel 10 perc alatt a kabinos felvonónál lehetünk. A házban összesen 24 db, 6 különböző típusú 2-7 fős apartman található és egy kiváló wellness részleg.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.