Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Már kapható a kedvezményes eplényi szezonbérlet!

A leggyorsabbak között Festina karórát sorsolnak ki

2015.09.28.

Már kapható a kedvezményes eplényi szezonbérlet! Megkezdődött a szezonbérletek árusítása az eplényi Nordica Síarénában. Idén is választhattok névre szóló és átruházható változatot is, a gyermekek és a diákok pedig kedvezményben részesülnek. A kalandra vágyóknak nem kell várniuk az első hóig, október 24-én Eplénybe jön a Spartan race.
Érdemes mielőbb beszerezni az idei szezonbérletet, hiszen 20% kedvezménnyel kapható, valamint az első harminc vásárló között egy felső kategóriás karórát sorsolnak ki, a Nordica Síaréna hivatalos időmérő partnere, a Festina Group - Hungary jóvoltából. Az akció 2015. október 11-ig tart, a bérletek megvásárolhatóak személyesen Veszprémben, a HEFA Sportboltban, Budapesten, a Sportokboltja üzletben, valamint online a Sportokboltja.hu webáruházban.
Idén is kétféle bérlet közül lehet választani, az egyik a névre szóló, fényképes változat, mely kedvezőbb árú, de csak a tulajdonos veheti igénybe. A másik átruházható változatot többen is használhatják egy szezon alatt, nem névhez kötött, de egy alkalommal csak egy személy mehet be vele. A felnőtt, fényképes szezonbérlet a 20%-os kedvezménnyel 66.000 Ft-ba kerül, diákoknak és nyugdíjasoknak 54.560 Ft-ot kell fizetniük, a gyerek szezonbérlet pedig 35.200 Ft-ba kerül. Az átruházható változatot egységesen 123.200 Ft-os áron lehet kapni egészen október 11-ig.

A további árakról itt tájékozódhatsz.

Spartan race

Az izgalmas kalandokat keresőknek ajánljuk az október 24-i Spartan race-t, mely a nagy, nemzetközi rendezvénysorozat második magyarországi állomása lesz idén. A verseny ötlete az Egyesült Államokbeli Vermontban született meg. A koncepció lényege, hogy különböző akadályokon átjutva kell teljesíteni a pályát, mely háromféle hosszúságú lehet: 5 km, 13 km és 20 km. Eplényben a közepes, úgynevezett Super távon próbálhatjuk ki magunkat. A részvételt 15 éves kor felett, mindenféle edzettségi szint mellett ajánlják, a 15 év alatti gyerekeknek pedig külön pályákkal és nehézségi szintekkel készülnek.

Jelentkezés és bővebb információ: spartanrace.hu

Spartan race - Eplény
KOMMENTEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.